Adana'da yurt yangınıyla ilgili 4 kişi tutuklandı

Adana'daki yurt yangınına ilişkin yürütülen soruşturmada aralarında yurt müdürü ile dernek başkanın da bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

GİRİŞ 04.12.2016 08:26 GÜNCELLEME 04.12.2016 09:10
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

dana'nın Aladağ ilçesinde özel öğrenci yurdunda çıkan yangınla ilgili adliyeye sevk edilen 5 kişiden, yurt müdürü ve dernek başkanının da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı, diğer şüpheli ise serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, gözaltındaki yurt müdürü Cumali Genç ve Aladağ Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanı İsmail U'nun da arasında yer aldığı 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan Genç ve İsmail U. ile ismi açıklanmayan iki kişi tutuklandı. Bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gözaltındaki diğer 3 şüphelinin ise İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.

Adana'nın Aladağ ilçesinde 29 Kasım'da özel öğrenci yurdunda çıkan yangında 10 öğrenci, yurt yetkilisinin 6 yaşındaki kızı ve bir eğitmen olmak üzere 12 kişi hayatını kaybetmiş, 24 kişi yaralanmıştı.

Olayla ilgili 14 kişi gözaltına alınmış, bunlardan 6'sı daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

YORUMLAR 23
  • Gercegin sesi 7 yıl önce Şikayet Et
    Yurt yonetimi sucluda orayi denetlemeyen masum yavrulari kurtarmak icin zamaninda gelemeyen yeterli donanimi olmayan ve yeterli donanim saglamayanlarda suclu degilmi
    Cevapla
  • Kayserili 7 yıl önce Şikayet Et
    Binanin sayacinin birkac gun once degistigi soyleniyor buda arastirilmalidir.
    Cevapla
  • Hurbayraklar 7 yıl önce Şikayet Et
    Malesef ulkemizdeki binalarin yuzde 99 unda yangin merdiveni yok olanlarda ya kilitli yada hatali
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu yurtlar ihtiyacı olan fakir öğrenciler için varlar ve devlet tarafından desteklenmeledirler.. ben bu olayda sabotaj kokusu alıyorum.. 12 yaşında yurtta mı kalınır cemaatler kapatılsın diyen solcular Add nin de bu tür yurtları var madem karşısın onlarada karşı çık.. add de kapatılsınmı
    Cevapla
  • Ana yuregi 7 yıl önce Şikayet Et
    Neden itfaiyenin olaya gec ve yetersiz sekilde mudahale ettigi arastirilmiyor neden itfaiyenin donanimi yoktu bina neden denetlenmedi denetimden sorumlu kurum nerede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi