Putin: Geçti o günler!

Putin, dünya dengelerinin değiştiğine vurgu yaparak, "Tek kutuplu dünya düzeni kurma girişimleri başarısız oldu" dedi.

Putin: Geçti o günler!
Putin: Geçti o günler!
GİRİŞ 04.12.2016 22:02 GÜNCELLEME 04.12.2016 22:33
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Putin Rus televizyonuna verdiği röportajda, dünya dengelerinin yeniden oluşacağına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rus NTV televizyonunda yayınlanan İtogi Nedeli programı için İrada Zeynalova'ya mülakat veren Putin, şunları söyledi: "Bu kaçınılmaz bir şey. Tek kutuplu dünya düzeni kurma girişimleri başarısız oldu. Artık farklı bir zamanda yaşıyoruz. Rusya her zaman, kendi çıkarlarımızı korurken başkalarınınkini de saygı duyulması gerektiği görüşüne bağlı kaldı. Tüm meslektaşlarımızda ilişkilerimizi bu şekilde kuracağız."

DENGE DEĞİŞİYOR

Sputnik'te yer alan habere göre Putin'e, Batı'nın, NATO'nun 1999'da Yugoslavya'yı bombaladığı ve 1995'te Bosna Hersek'te operasyon düzenlediği dönemde Moskova'nın askeri krizlerin nasıl çözülmesi konusunda söylediklerini neden dinlemek istemediği şeklindeki bir soru da yöneltildi.

Putin soru karşısında, "Bunun çok basit bir cevabı var: Sadece yeterince yüksek çıkan sesler dinlenir. Bu durum değişiyor. Partnerlerimizin artık uluslararası hukuka bağlı kalmayı tercih ettiği bir sır değil. Zira küresel denge yeniden sağlanıyor" diye konuştu.

YORUMLAR 77
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    İsmet,iranın amerka ve israil yahudi politikasını daha önce yazdım.olayalar hep böye gelişti.Bu konudada yanlış biliysun. Sana sadece kısmen katıldığım taraf iranın pkk politkasıdır.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    ismet,iranın esad politikasını daha önce yazdım.Bu konuyla ilgili eksik bilgilerin var.Şayet bu eksiklikten dolayı tam gereçği göremiyosun.
    Cevapla
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    mkaplan,kadeş katli vacip değildir.Kuranı kerimde öyle bir şey yazmıyor.Ne demek istediğini o konuda anlayamadım.Yani peygamberimiz kim olursa olsun,devlete karşı ne işlemiş sucu ne,iyice araştırın onda sonra ne gerekirse yapın demiş.
    Cevapla
  • Şahin Kara 7 yıl önce Şikayet Et
    1980'lerin başında dahi birisi çıkıp "SSCB 80'leri çıkaramayacak ve dağılacak" deseydi kim inanırdı. Rahmetli Alpaslan Türkeş bunu söyledi ve tarih Türkeş'i haklı çıkardı. ABD'de, AB'de gün gelecek ve dağılacak ve de medeniyet doğru doğu topraklarına geri dönecek inşallah!
    Cevapla
  • hayaller 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünya litarütürüne Yoğurt kelimesinden başka bir şey kazandıramamışsın, tüm kullandığın teknoloji ve bilimsel aygıtlar Avrupalının eseridir. Adamlar çalışmasaydı ortadoğuda deveyle geziyordun.
    Cevapla
  • Zeki 7 yıl önce Şikayet Et
    Zalimlerin çarkı cahillerin çalışmayan KAFALARIYLA doner. Onun için biz bir birey olarak çocuklarımızı iyi yetistirmemiz gerekiyor. Unutmamaliyizki gelecek kuşakları toplumu bizler yetiştiriyoruz. Rabbim yar ve yardımcımiz olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak