Uğur Ünalan Adaylığını Açıkladı

Uğur Ünalan, Büro Memur-Sen'in 6. Olağan Genel Kuruluna sayılı günler kala, Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı

Uğur Ünalan Adaylığını Açıkladı
Uğur Ünalan Adaylığını Açıkladı
GİRİŞ 04.12.2016 21:55 GÜNCELLEME 04.12.2016 21:55

Büro Memur-Sen eski Genel Başkanı, SGK Daire Başkanı Uğur Ünalan, Büro Memur-Sen'in 6. Olağan Genel Kuruluna sayılı günler kala, Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı. Uğur Ünalan'ın açıklamasına çok sayıda şube başkanı ve delege katıldı.

Delegeler ve şube Başkanlarına hitap eden Uğur Ünalan, “Bugün hep birlikte başarmak için, bir arada olmak için işte işte buradayız. Bugün burada sizlerle birlikte emanete sahip çıkmak, ahde vefayı, kardeşliği ve birliğimizi pekiştirmek ve Büro Memur-Sen’imizi hak ettiği yere taşımak için buradayız. Bugün üye sayımızı 100 binlere ulaştırmak için buradayız” dedi.

“Seçimi kazandığımız takdirde, kardeşliğimizi hedef alanlara inat, birliğimizi kuşanacağız” diyen Ünalan, “Ayrılık bekleyenlere inat, safları sıklaştıracağız. Değerlerimizden ve ilkeli yaşamdan hiçbir zaman  kopmayacağız. Değerlerinden ve ilkeli yaşamdan kopan insan ilkelleşir. İlkeli yaşayacağız, değerlerimize hep birlikte sahip çıkacağız. Büro Memur-Sen kadrolarının aşkına, inanmışlığına şahidiz. Emeğinize, emanetinize, gece gündüz demeden hep birlikte sahip çıkacağız. Emanetini yükleneceğimiz çalışanlar için, insanlık için, adalet yolunda birlikte yürüyeceğiz. İhlasımızın beslendiği bu kutlu davayı son nefesimize kadar layıkıyla taşıyacağız. Sadece üyelerimize değil ülkemize kazandıracağız. Mücadele azmini, 15 Temmuz ruhunu diri ve duru tutacağız. Elleri çoğaltacağız, yürekleri birleştireceğiz, oluşturduğumuz kuvvetle geleceği hep birlikte inşa edeceğiz. Yeni kazanımların, başarıların, doğruların, değerlerin altına hep birlikte imzamızı atacağız, gelecek kuşaklara bugün yazdığımız tarihi emanet edeceğiz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim