'Erdoğan çok dik duruyor, kapatacak'

Adana'da FETÖ/PDY soruşturmasında FETÖ lideri Gülen'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili söylediği sözler yeraldı.

'Erdoğan çok dik duruyor, kapatacak'
'Erdoğan çok dik duruyor, kapatacak'
GİRİŞ 05.12.2016 16:20 GÜNCELLEME 05.12.2016 16:20
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Adana'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında 35'i tutuklu ve 14'ü firari 103 iş adamı hakkında 25'er yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianamede, tanıkların örgüte "himmet" adı altında yapılan yardımlara ilişkin verdiği bilgiler yer aldı.

Adana 11. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede ifadesine yer verilen tanık F.A, FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında açılan davada tutuklanan Eski Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan ve iş adamı Yağmur Akkülah ve beraberindekilerle 2013 yılının kasım ayının ilk haftalarında ABD'ye gittiklerine işaret ederek, şu bilgileri verdi:

ÇOK DİK DURUYOR, KAPATACAK

"İlk önce Houston ziyareti yapıldı. Burada cemaate ait okullar ve kuruluşlar gezildi. Birkaç gün sonra da Washington'a gidildi. Buradan da Pensilvanya'ya geçildi. Fetullah Gülen'i ziyaret ettik. Gülen'in malikanesinde iki bina vardı. Birisi yeni yapılmıştı. Orayı bize gezdirmediler. Diğer binaya geçtik. İlk önce bizi burada beklettiler. Daha sonra geniş bir odaya aldılar. Burada 40-50 kişi vardı. Oturduktan birkaç dakika sonra Fetullah Gülen geldi. Kendi yerine geçti. Burada dini konularla ilgili bir sohbet yaptı. Sohbet sırasında farklı yerlerden gelen şahıslar vardı. Şahıslardan dershanelerle ilgili 'inşallah kapanmayacak' şeklinde söylemler oldu. Bunun üzerine Fetullah Gülen, başbakan için (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan) 'O çok dik duruyor, kapatacak, o iş sizin bildiğiniz gibi değil' şeklinde konuştu. Sözlerini bitirdikten sonra birden ayağa kalktı ve odadan ayrıldı. Bu sohbeti yaklaşık 30 dakika sürdü."

"ZİYARETÇİLERDEN 2 BİN DOLAR İSTEDİLER"

"Gülen'i ziyaret ettiğimiz yerden ayrılırken, buraya sürekli insanların ziyarete gelip gittiği belirtilerek ihtiyaçların karşılanması amacıyla kişi başı 2 bin dolar istendi" şeklinde ifadelerine de iddianamede yer verilen F.A, bu parayı çok bularak biner dolar verdiklerini belirtti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • Muşlu 7 yıl önce Şikayet Et
    2000 dolar mı benim paramla 5 kuruş etmez değmez ne sayarsanız artık
    Cevapla
  • kasim 7 yıl önce Şikayet Et
    Düşmanina bile DİK duruyor dedirten bi liderimiz var hamdolsun fötö sende çok yamuksun kalleş
    Cevapla
  • Bayrampasa 7 yıl önce Şikayet Et
    Verin verin Coluk cocugunuzun Rizkini bu sarlatana yüce RABBiM gözlerinize Perde cekti körler
    Cevapla
  • kon 7 yıl önce Şikayet Et
    Avrupadar müslüman var şükretselerdi islam kanunlarla kalsaydı kendi ülkelerinde burdada ençok Allah diyen para icin Allahı unutuyor para üzerindeki resim yamark ya euro papazresimi var kalblerin üzerinde saklıyorlar kimseye köle olmayin herkesindini kendine din bayrak vatan herşey para paran yoksa namusuna ilişirler muslünanyapar avruplı yapamaz cünkü burda sosyal düzenvar
    Cevapla
  • Halk 7 yıl önce Şikayet Et
    Sonda alınan paraya gülesim geldi :D utanmasa dersten sonra takkeyi çıkarıp pamuk eller cebe diyecek demekki bu adam :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…