Diyarbakır'da polise alçak saldırı!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi Cengizler Caddesinde 2 PKK'lı teröristin polise silahla saldırması sonucu çatışma çıktı.

Diyarbakır'da polise alçak saldırı!
Diyarbakır'da polise alçak saldırı!
GİRİŞ 06.12.2016 01:25 GÜNCELLEME 06.12.2016 03:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde polise saldıran teröristlerle çıkan çatışmada 1 PKK’lı terörist yaralı olarak diğeri sağ olarak yakalandı. Yaşanan çatışmada yoldan geçmekte olan bir kız çocuğu da hafif şekilde yaralandı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi Cengizler Caddesinde 2 PKK'lı teröristin polise silahla saldırması sonucu çatışma çıktı. Yaşanan çatışmada 1 PKK'lı yaralı diğeri sağ olarak yakalandı. Diyarbakır Valiliği'nde yapılan açıklamada, "İlimizde meydana gelmesi muhtemel terör olaylarına yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında sansasyonel eylemler gerçekleştirmek için dağ kadrosundan geldiği tespit edilen 2 Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubunun ekiplerimize yönelik olarak silah kullanmaları sonucunda saat 22.00 sıralarında yaşanan çatışmada 1 BTÖ mensubu yaralı diğeri sağ olarak yakalanmıştır. Ayrıca yaşanan çatışmada yoldan geçmekte olan bir kız çocuğu hafif şekilde yaralanmıştır" denildi.

Açıklamada ayrıca, olay yerinde yapılan incelemelerde 1 adet tabanca, 1 adet sahte kimlik kartı ve dijital materyal ele geçirildiği belirtildi.

YORUMLAR 4
  • Efeler 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahaşükür Şehit Haberi yok
    Cevapla
  • gunhan deniz 7 yıl önce Şikayet Et
    kayyum için gelmişlerdir öncelikleri bunlar
    Cevapla
  • KÜRT 7 yıl önce Şikayet Et
    Yakaladığınız teröristleri sağ bırakmayın ne olur ölene kadar işkence edin onları.polise askere saldıran bu terörist PKK hainleri yaşatılmamalı imha edilmeliler!!!!
    Cevapla
  • Tarık 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu pkk nın sonu gelmek üzere
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi