Köylülerin korkulu rüyası 'Eşkiya' yakalandı!

Niğde'de 12 yıldır dağlarda yaşayan ve 12 ayrı suçtan yaklaşık 30 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan ve köy halkının 'Eşkıya' olarak tabir ettiği şahıs yakalandı.

GİRİŞ 06.12.2016 11:30 GÜNCELLEME 06.12.2016 11:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Niğde merkez Fesleğen köyü dağlarında yıllardır yaşayan ve yakalanamayan Hüseyin B., jandarma ekiplerinin uzun süren takibi sonucu yapılan operasyonla bugün yakalandı. Hüseyin B., Niğde Jandarma ekiplerinin uzun süren çalışması sonrası Altunhisar ilçesi ile Çiftlik ilçesi arasında bulunan arazide yakalandı.

ÜZERİNDEN BİR TABANCA İLE BİR TÜFEK ÇIKTI

Yakalanan Hüseyin B.'nin üzerinde bulunan 1 tabanca ve 1 tüfeğe ekipler el koydu. Bor Devlet hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Hüseyin B.'nin yakınları gazetecilere tepki gösterdi.

Hüseyin B. ifadesi alınmak üzere Bor Jandarma İlçe Komutanlığına götürüldü.

KARDEŞİ DE KIZ KAÇIRMIŞTI

Hüseyin B.'nin kardeşi Hasan B. ise 27 Temmuz günü İstanbul'dan köyüne gezmeye gelen 14 yaşındaki Vildan D.'yi kaçırmış 3 günlük yapılan çalışmanın ardından kız kardeşinin evinde yatağın altında saklanırken bulunmuştu. Vildan D.'yi kaçıran Hasan B. de tutuklanmıştı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Analizci 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar sülalece sıkıntılı. Hadım yasası çıkarılmalıdır. Bu tür insanlara hadım cezası uygulanması bunları idamdan beter yapar.
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    idammm istiyoruz idam
    Cevapla
  • Hasanew 7 yıl önce Şikayet Et
    30+12 kacmasaydı 30-12 olcaktı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler