Kılıçdaroğlu’ndan ’FETÖ’cü danışman’ göndermesi

Celal Kılıçdaroğlu, “Bugün Başdanışman Gürsul’un FETÖ’den gözaltına alınması, benim verdiğim ‘CHP, FETÖ’cülerden arındırılsın’ mücadelemi haklı çıkardı” dedi.

GİRİŞ 06.12.2016 16:28 GÜNCELLEME 06.12.2016 17:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, “Bugün Başdanışman Gürsul’un FETÖ’den gözaltına alınması, benim verdiğim ‘CHP, FETÖ’cülerden arındırılsın’ mücadelemi haklı çıkardı” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’nin FETÖ ile mücadelesini destekleme için Söke’den Didim’e kadar 56 kilometre yürüyen ve ardından evinde ölüm orucuna başlayan Celal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Doç. Dr. Fatih Gürsul’un FETÖ’den gözaltına alınmasını değerlendirdi.

Tepki yürüyüşüne elindeki “FETÖ’cüler abimi de kandırmışlar” döviziyle başladığını anımsatan Celal Kılıçdaroğlu, “Bu döviz yüzünden onlarca hakaret, tehdit işittim. Anladığım kadarıyla, CHP’liler FETÖ ve Mersin’de FETÖ’den tutuklanan Erkan Karaaslan konusundan sulandırarak kurtulmak istiyor. Bir kısmı konuları sulandırmaya başka yönlere çekmeye çalışırken, bir kısmı da hakaret ve tehditler savurarak bu işlerden kurtulmanın peşinde. Oysa güneş balçıkla sıvanmaz. Gerçekler er geç bir gün ortaya çıkacaktır. Bugün Başdanışman Gürsul’un FETÖ’den gözaltına alınması, benim verdiğim ‘CHP FETÖ’cülerden arındırılsın’ mücadelemi haklı çıkardı” diye konuştu.

“O BAŞDANIŞMAN ACABA HAYATINDA CHP OY VERMİŞ MİDİR?”

“Herkes eteğindeki taşları dökmek zorundadır” diyen Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne kast eden bu terör örgütüyle herkesin en az benim yaptıklarım kadar mücadele vermesi gerekmektedir. Ankara’da CHP içinde makam ve mevki sahibi olanlar, kafalarını gömdükleri kumdan çıkarıp, hiç olmazsa bir etraflarına baksınlar. Bana saldıranlar, şimdi çıkıp başdanışmanın gözaltına alınmasını savunabilsinler. Genel Merkezde başdanışmanın havasından geçilmiyordu. Acaba o başdanışman, hayatında CHP oy vermiş midir? Çıksın o başdanışmanı ağabeyime kim getirdiyse hesabını versin.”

YORUMLAR 2
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    İki kılıçdaroğlu hiç çekilmiyor. Kemal olanı gitsin Cemal CHP nin başına gelsin.
    Cevapla
  • patla 7 yıl önce Şikayet Et
    k k yetmiyor gibi bide c.k cikti ak parti oyuna gelipte bu adami ins bakan felan yapmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar