Antalya’da FETÖ operasyonu: 60 gözaltı

Antalya ve ilçelerinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında öğretmen, polis ve esnafın da bulunduğu 60 şüpheli gözaltına alındı.

Antalya’da FETÖ operasyonu: 60 gözaltı
Antalya’da FETÖ operasyonu: 60 gözaltı
GİRİŞ 06.12.2016 17:08 GÜNCELLEME 06.12.2016 17:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezi ve ilçelerde önceden belirlenen çok sayıda adrese sabah erken saatlerde operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında öğretmen, polis ve esnafın da bulunduğu 60 şüpheli gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda flash bellek, hard disk, çeşitli dokümanlar, dijital materyaller ele geçirildi. Şüphelilerin örgütün haberleşme programı ’Bylock’ kullandıkları ortaya çıktı. Operasyon kapmasında 20 şüphelinin daha arandığı öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • CHINGIZ ABDULLAEV 7 yıl önce Şikayet Et
    zamaninda mimarlik subesinde calisirken devletin parasini calarak zengin olmus bir nece 5 yildiz oteli olan tum is yerlerinde sahte kira kontari ve vergi kacakciligi yapan antalyanin unlu is adamini da tutuklayin.gismen yikim karari olan yerin yikimini ertelemis ve satmisdir.dolandiricilik ve jantaj yapiyor.bu adam devletin kanunlarindan korkmuyor.
    Cevapla
  • halktan biri 7 yıl önce Şikayet Et
    devlet olarak o masumların kanını yerde bırakırsanız sizi tarihte affetmez millette...parmağı olanların hepsini cezalandırın
    Cevapla
  • Ben 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok ilginç
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!