İlaç devine FETÖ operasyonu

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde FETÖ'ye yönelik operasyonda, Onko Koçsel İlaçları Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Koç'un da aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

İlaç devine FETÖ operasyonu
İlaç devine FETÖ operasyonu
GİRİŞ 08.12.2016 18:04 GÜNCELLEME 08.12.2016 18:54
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, firmanın eski çalışanlarından D.Y, firma yönetimi hakkında "FETÖ/PDY üyesi olmak", "silahlı örgüte yardım etmek", "hükümeti ve TBMM'yi silah zoruyla ortadan kaldırmaya teşebbüs suçuna iştirak etmek"  iddiasıyla Gebze Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Yapılan şikayet üzerine Gebze Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sıddık  Ilgar'ın talimatı doğrultusunda Gebze Emniyet Müdürlüğü ekipleri firmanın yönetim  kurulu başkanı İrfan Koç, genel müdürü Tuğçe Koç ve insan kaynakları müdürü Ayda Onat'ı gözaltına aldı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Olayla ilgili Gebze Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan yazılı  açıklamada, eski firma çalışanı D.Y'nin, 15 Temmuz gecesi insan kaynakları müdürü  Ayda Onat'ın tüm çalışanlara attığı "Değerli Onko Koçsel ailesi, güvenliğiniz  için evden dışarı çıkılmasını kesinlikle önermiyor, en kısa sürede ülkenin sulha  kavuşmasını temenni ediyoruz. Saygılarımla insan kaynakları." şeklindeki  e-posta'yı basınla paylaşmasının ardından işten çıkarıldığı ve firma tarafından  "Haberleşmenin gizliliğini ihlal, kişisel verilere hukuka aykırı ele geçirmek ve  yaymak" suçlarından dolayı hakkında dava açıldığı belirtildi.

Söz konusu mailde geçen "sulh" kelimesinin darbe girişimi gecesi TRT 1 canlı yayınında okunan bildiride adı geçen "Yurtta Sulh Konseyi"nden esinlenerek yazıldığının iddia edildiği kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 47
  • Mechul 7 yıl önce Şikayet Et
    Hiç acımadan el konulsun ve devletin malı olsun. Acımak yok bu zalimlere.
    Cevapla
  • tolga 7 yıl önce Şikayet Et
    SİİRTLİ, bu vatan ve bu millet senin gibi hainleri hak etmiyor ve çok şükür gerekeni de yapıyor. şayet memleketi yaşanmaz buluyorsan seni zorla tutan mı var?
    Cevapla
  • kısık ses 7 yıl önce Şikayet Et
    darbe girişimine mail ve sosyal medyanın tüm organlarıyla destek verenler olmuş,hatta yüklü miktarlarda dolar alanlar,marketlere alışveriş için hücum edenler,ceplerindeki 1 dolarları millete gösterenler,sela okuyan imamları müezzinlerimizi darp edenler vs. bunların hepsi bulunmalıdır!!
    Cevapla
  • VATANSEVER 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletin içinden Şirketlere varıncaya kadar, İhanet çetesi özellikle Bayanları iyi kullanıyorlar bu işte, İhanet Tepe yönetimde dönüyor (Cio, Genel Müdür, MV vs vs) en alttaki amele, işçi, hizmetli vs vs hepsini bir şekilde her tür tehdit ve şantajla korkutarak hizmet ettimişlerdir.
    Cevapla
  • siirtli 7 yıl önce Şikayet Et
    bir mail ile şirketi karalamak ne kadar kolay.bu mu yani.vallahi ülkeyi yaşanmaz hale getirdiniz.adam bylock kullanmamış bişey yapmamış sadece işten çıkardığı hain yüzünden bu duruma düşmüş.üretim yapılmaz bu ülkede haketmiyor bu millet.
    Cevapla
  • Mechul 7 yıl önce Şikayet Et
    Eminmisin şiirli hemserim.
    Cevapla
  • Ramo 7 yıl önce Şikayet Et
    Beraber miydiniz ki???
    Cevapla
  • siirtli 7 yıl önce Şikayet Et
    ramço ve aybe yürüyün gidin.sizzmi bana vatanseverliği öğreteceksiniz.önce benim verdiğim vergiyi vereceksin sonra benim yağtığım ihracatı yapacaksın sonra konuşacaksınız klavye delikanlıları
    Cevapla
  • ramço 7 yıl önce Şikayet Et
    bu mesele vatan meselesı şirkete ne sana ancak işyerınde ne yapacagına karar verebılır evde ne yaptım onu ilgilendirmez gerı vakıt arayıp soruyolarmı rahat yattınmı problemın varmı soruyolarsa tamam eyvallah sisi çok düşünüyolar
    Cevapla
  • aybe 7 yıl önce Şikayet Et
    B u millet kadar vatanını seven sahip çıkan bir millet daha yok her şey gün gibi ortada sen kime hizmet etmektesin bu millete bunca vatansevere laf ettirmezler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı