Yolcu otobüsü devrildi: 30 yaralı!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde bu sabah yolcu otobüsü şarampole devrildi.

GİRİŞ 09.12.2016 09:31 GÜNCELLEME 09.12.2016 10:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dinar Karayolu'nun 33'üncü kilometresindeki kaza, saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Artvin'den Antalya'ya 28 yolcusuyla giden Serkan Gündoğdu yönetimindeki 34 ER 1544 plakalı yolcu otobüsü, Avşar Köyü mevkisinde Barış Çetin yönetimindeki 03 FP 010 plakalı kamyona arkadan çarptı. Çapmanın şiddetiyle kontrolden çıkan her iki araç, şarampole devrildi. Kazada, sürücüler Barış Çetin ve Serkan Gündoğdu'nun da aralarında bulunduğu 30 kişi yaralandı. 

Kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Çoğunluğu otobüsün kırılan camları nedeniyle yaralanan yolcular, sağlık görevlilerinin müdahalesinden sonra Afyonkarahisar merkez ile Dinar ve Sandıklı ilçelerindeki hastanelerde tedaviye alındı. Bir yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu, diğerlerinin ise sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.
 

YORUMLAR 3
  • eray akalın 7 yıl önce Şikayet Et
    Otobanda otobüslere uygulanan hız sınırı kaldırılmalıdır.Bu kazaları daha çok artırıyor.Otobanda rahat gidemeyen otobüs vaktim kalmadı die b sefer otoban bittiği zaman yani tek şeritli yl başladığı zaman bu sefer bu yollarda basıyor.O zaamn daha çok kaza luyor. Yani bırakın otobüsleri otobnda bassınlar,daha sonra tek şeritli yollara girdiğinde basma gereği duymasınlar. Fakar tek şeritli yollarda radar cihazları artırılmalıdır.Otonabda uyguladığınız deneitme harcadığınız maliyeti,otobann olmadığı yani tek şeritli yollara harcasanız,bu kadar otobüs kazası olmaz.
    Cevapla
  • Afyonlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Metro seyahatin adını değiştirin tabut seyahat olarak bu kaçıncı oldu metronun vukaatı
    Cevapla
  • Argun22 7 yıl önce Şikayet Et
    Metrodur diyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar