FETÖ'cü doktorun WhatsApp'taki ihanet mesajı

15 Temmuz darbe girişimi gecesi, aralarında hastane yöneticilerinin de bulunduğu “Gölbaşı Hasvak Özen Dr.” isimli whatsapp grubundaki yazışmalar ortaya çıktı.

FETÖ'cü doktorun WhatsApp'taki ihanet mesajı
FETÖ'cü doktorun WhatsApp'taki ihanet mesajı
GİRİŞ 09.12.2016 11:52 GÜNCELLEME 09.12.2016 11:58
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin karşılaştığı 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi'nde büyük bir skandalın yaşandığı ortaya çıktı. Aralarında hastane yöneticilerinin de bulunduğu "Gölbaşı Hasvak Özen Dr." isimli WhatsApp grubunda yapılan yazışmalarda, Anestezi Uzmanı Dr. Ayfer Aydoğdu Kızılay'ın Meclis bombalanmadan 1 dakika önce "TBMM yıkılması lazım bu gece" şeklinde mesaj paylaştığı ortaya çıktı.

HAİN FETÖ'CÜ KİN KUSTU

Anestezi Uzmanı Dr. Ayfer Aydoğdu Kızılay, "Gölbaşı Hasvak Özen Dr." isimli whatsapp grubunda darbe gecesi saat 03.25'de "TBMM yıkılması lazım bu gece" ve saat 03.27'de "TBMM yıkılacak bu gece" şeklinde mesaj paylaştı. Kızılay'ın kin dolu mesajını TBMM'ye 03.24'te atılan ikinci bombadan tam bir dakika sonra paylaşması dikkat çekti.

EŞİ FETÖ'DEN TUTUKLU

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi'nde Anestezi Uzmanı olarak çalışan Dr. Ayfer Aydoğdu Kızılay'ın eşi Yargıtay Tetkik Hâkimi Ersin Kızılay'ın Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) hain işgal ve darbe girişiminden hemen sonra tutuklandığı ve 24 Ağustos'ta çıkarılan KHK ile meslekten atıldığı öğrenildi. Yargıtay Tetkik Hakimi Ersin Kızılay'ın 16 Temmuz'da tutuklanmasının ardından eşi Uzman Dr. Ayfer Aydoğdu Kızılay'ın açığa alındığı fakat 3 Ekim'de yeniden göreve başlatıldığı ortaya çıktı.

GERİ GETİRME GAYRETİ İÇİNDELER

Gelen yoğun şikayetler üzerine de apar topar geçici olarak başka bir hastanede görevlendirilen Kızılay, bir süre sonra da açığa alındı. Anestezi Uzmanı Dr. Ayfer Aydoğdu Kızılay'ın meslekten ihraç edilerek yargılanması gerekirken, bakanlıktaki bazı bürokratların FETÖ'cü anestezi uzmanını yeniden göreve başlatmak için yoğun çaba harcadıkları öğrenildi.

ŞEHİT VE YARALILARIN İLK GETİRİLDİĞİ HASTANE

15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişiminde en büyük hasarı Ankara Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Polis Havacılık Daire Başkanlığı aldı. Savcılığın yaptığı açıklamaya göre açılan ateş ve bomba sonrası Gölbaşı Özel Harekat Merkezi'nde 42 polis şehit olmuştu. Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda şehit ve yaralıların yakın olması nedeniyle ilk olarak Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi'ne getirilmişti.

SABAH

YORUMLAR 63
  • Milletdevlet 7 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef YERLI ve MILLI olmayan bürokratlar kriptoları korumaya çalışıyorlar.Ama bunlar nafile çabalar.Er geç bütün gerçekler ortaya çıkacak Biiznilllah.
    Cevapla
  • Dadaştan 7 yıl önce Şikayet Et
    Başlarında kendine efendiliği yakıştıran bir hoca bozuntusu alçak ve ne kadar gözü dönmüş bir canavar topluluğu olduğunu buradan anlayabilirsiniz.
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    bu kadının görevde kalması için mücadele veren bürokratlar kimmmm
    Cevapla
  • bir fedakar 7 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdar oğlu ve ahalisi
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Eğer aldığin maaşta benim zerre kadar bir hakkim varsa hepsi haram olsun sana ve senin gibilere
    Cevapla
  • Zaloğlu Rüstem 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu mesajı yazan kadın hala ortalıkta serbest dolaşıyorsa içeride yatanları da salın gitsin !...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün