ABD ve Avrupa'dan alçak saldırı sonrası açıklama

ABD Büyükelçiliği, İstanbul'da meydana gelen bombalı saldırı sonrası yaptığı açıklamada "Korkakça saldırıyı kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

ABD ve Avrupa'dan alçak saldırı sonrası açıklama
ABD ve Avrupa'dan alçak saldırı sonrası açıklama
GİRİŞ 11.12.2016 01:08 GÜNCELLEME 11.12.2016 02:19
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Avrupa Konseyi ise İstanbul'daki bombalı saldırıyı kınayarak, masum sivillerin hayatını kaybettiği saldırıya karşı tüm Avrupalı hükümetlerin Türkiye'nin yanında ve dayanışma içerisinde olduğunu bildirdi.

Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Sözcüsü Daniel Holtgen, yaptığı açıklamada, "Tüm Avrupalı hükümetlerle birlikte, İstanbul'da gerçekleşen ve masum sivillerin hayatını kaybettiği terör saldırısını kınıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Holtgen, Türkiye'nin, İstanbul'daki terör saldırısı sonrası Avrupalı hükümetler ve Avrupa Konseyi'nin, dayanışma ve desteğine itimat edebileceğini dile getirdi.

YORUMLAR 26
  • afyonlu 7 yıl önce Şikayet Et
    onlara siz verdiniz bu patlayıcıları ABD tabi AP içinde
    Cevapla
  • EKSPER 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey benim büyük devletimin yetkilileri ve görevlileri; Ben tavuğumu yiyen çakalı değil ormandaki bütün çakalları istiyorum..Bu terörlerle ilgili her kim varsa çok acil bul ve bulduğun yerde işini bitir. Yetki ise yetki para ise para kaynak ise kaynak bu çakal sürüsünü temizlemek için ne lazımsa mille tolarak vermeye hazırız...
    Cevapla
  • (Üsküdarlı ) 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu saldırının arkasında ki güç sizsiniz katiller cüruhu ALLAH bu saldırıyı yapanların belasını versin.şehitlerimize rahmet yararılılarımıza acil şifalar versin. Allahın izniyle bizleri hakk bildiğimiz yoldan ayıramazsınız vesselâm.
    Cevapla
  • kenan 7 yıl önce Şikayet Et
    açıklamayı yapanlar direk terörü besleyenler almanya, abd cia ortaklığıyla terörü yıllarca beslemeye devam ediyor avusturya belçika sadece alman kuklaları tohumları asıl terörist almanya amerika israil ve ingilizlerdir
    Cevapla
  • mevlüt 7 yıl önce Şikayet Et
    yaptıran avrupa ve abd . resmi makamlar kınıyorlar el altından türkiyeyi karıştırın diyorlar avrupa ve abd deki türklerde avrupayı karıştırsınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı