Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretini erteledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün gerçekleştireceği Kazakistan ziyaretini ileri bir tarihe erteledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretini erteledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaretini erteledi
GİRİŞ 11.12.2016 09:59 GÜNCELLEME 11.12.2016 10:29
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti, Beşiktaş'taki terör saldırısı nedeniyle ertelendi.

Ziyaretin ileri bir tarihte gerçekleştirileceği bildirildi.

YORUMLAR 21
  • BİLAL 7 yıl önce Şikayet Et
    Asla diz çökmeyecek, ve bu ihanetleri asla unutmayacağız. üç beş hain bu ülkeyi korkutamaz. canımız yanıyor, lakin onlarında sonu yakındır inşaallah.
    Cevapla
  • kamil 7 yıl önce Şikayet Et
    zaten başbakanlığı döneminde de dışarı çıkacak olsa ülkeyi karıştırılardı bu nu iyi biliyoruz.bizi yıldıramayacaklar onlar kaybetmeye mahkum
    Cevapla
  • edip cavit 7 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Reis-i Cumhurumuz, inşallah elbette Kazakistan'a Rabbim'in izniyle en kısa sürede gidecektir. Ama çakallara bu millet haykırıyor, adi aşağılık, ruhunu birtakım karanlık mihraklara satmış maşalar, Rabbim'in izniyle bu milletin kutlu yürüyüşünü durduramayacaksınız, bu milletin birliğini beraberliğini, dirliğini bozamayacaksınız, Allahım bu aziz milleti Habib-i Edibi'nin yüzü suyu hürmetine mağfiret eyle ve bütün düşmanlarını da en zelil bir şekilde kahr-u perişan eyle, amin.
    Cevapla
  • Ali tak 7 yıl önce Şikayet Et
    Mesele Reisi devirmek ve ülkeyi parçlamak ,bilmeyen varmı? İnadına birlik beraberlik kaynaşama ,zalime karşı mücadele ,lakin makamında sarhoş olan bld başkanları var idareciler var bunlar şehirleri yaşamaz hale getirdiler vde devam ediyorlar yazık cadeler sokaklar eski halınde 12 mt ornek dokuz mtye düşürüyorlar örnek ümranıyede yuzlece yer gostereyim !!!
    Cevapla
  • şehitler 7 yıl önce Şikayet Et
    Kalplerimiz daha yakın, saflarımız daha sık, ellerimiz birbirine daha kenetli, hedefe doğru daha kararlı, teröre ve terör sevicilere daha acımasız olacağız. Yaşasın idam! idam! idam!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye 23 Nisan'ı kutluyor: Numan Kurtulmuş Birinci Meclis'te konuşuyor
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü