Gül: Saldırıyı şiddetle kınıyoruz

Bilim ve Teknoloji Stratejileri Derneği Başkanı Prof. Dr. M. Zafer Gül, İstanbul Beşiktaş'taki saldırıyla ilgili açıklama yaptı.

Gül: Saldırıyı şiddetle kınıyoruz
Gül: Saldırıyı şiddetle kınıyoruz
GİRİŞ 11.12.2016 14:00 GÜNCELLEME 11.12.2016 14:00

Bilim ve Teknoloji Stratejileri Derneği Başkanı Prof. Dr. M. Zafer Gül şunları söyledi: 

İstanbul Beşiktaş’ta dün akşam saat 22:30 sularında meydana gelen, 40’a yakın polisimizin ve sivil vatandaşımızın şehit olmasına, çok sayıda vadandaşımızın yaralanmasına neden olay terörist saldırıyı nefretle ve şiddetle kınıyoruz. Kaynağı ne olursa olsun, PKK, PYD, FETÖ veya DAEŞ, hiçbir terörist saldırı ülkemizin bağımsızlık, demokrasi, refah ve kardeşlik yönündeki adımlarını durdurumayacaktır. Bilim ve Teknoloji Stratejileri Derneği (BTS) olarak terörle kararlılıkla ve çok yönlü olarak mücadele eden devletimizi ve hükümetimizi bütün gücümüzle destekliyoruz. Devletimizin terörün, terör örgütlerinin ve bunlara destek verenlerin üstesinden geleceğine olan inancımız tamdır. Bu zor günlerimizde milletimizi dayanışmaya ve hainlere karşı yekvücut olmaya davet ediyoruz. 

Bu menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve milletimize sabır niyaz ediyoruz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TSK'dan terör örgütüne büyük darbe: 19 terörist etkisiz hale getirildi!
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler