Selahattin Demirtaş'tan bombalı saldırı sonrası şaşırtan açıklama

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, cezaevinden gönderdiği mesajda İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan saldırıyı lanetledi. İşte Demirtaş'ın o açıklaması

Selahattin Demirtaş'tan bombalı saldırı sonrası şaşırtan açıklama
Selahattin Demirtaş'tan bombalı saldırı sonrası şaşırtan açıklama
GİRİŞ 14.12.2016 09:23 GÜNCELLEME 14.12.2016 09:23
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

10 Aralık cumartesi günü PKK tarafından düzenlenen hain bombalı saldırı sonucu her fırsatta sırtını PKK'ya dayadığını açıklayan, terör saldırılarında kendini patlatan canlı bombaların taziyesine giden, taziyelerine gitmeyenleri de partiden kovmakla tehdit eden, 6-7 Ekim'den yaptığı çağrıyla onlarca masum vatandaşın canice öldürülmesine sebep olan ve kardeşi PKK'nın yönetim kadrosunda yer alan  Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Demirtaş, cezaevinden gönderdiği “Barışı savunmaktan vazgeçmemeliyiz” başlıklı açıklamasında, “İstanbul’da Cumartesi akşamı gerçekleşen acımasız katliamı lanetliyor, kınıyorum. Saldırıda yaşamını yitiren bütün insanlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerimi sunuyor, sabırlar diliyorum. Yaralanan yurttaşlarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Selahattin Demirtaş açıklamasında şunları söyledi: “Bütün toplumu, halkımızı şiddet karşıtlığında, barış, kardeşlik, demokrasi ve özgürlük duyguları etrafında umutla bir arada durmaya davet ediyorum. Koşullarımız ne kadar zor olursa olsun kutsallık atfettiğimiz barışı savunmaktan vazgeçmemeli, umutlarımızı yitirmemeliyiz. Bu sıkıntılı dönemi dayanışma ile aşarak ülkeyi düze çıkarmayı başarmalıyız.”

YORUMLAR 31
  • Hasan doğru 7 yıl önce Şikayet Et
    Kobani kalkışması, 54 vatandaşın ölümü, halkı kışkırtma, sokağa yani ayaklanmaya davet, alenen terörü övmek destek olmak. Yani çıkamayacaksın içeriden selo. Boşuna dürüstlük rolü oynama.
    Cevapla
  • Sufi 7 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen danisikli yapilmis sahte duygularla yazilmis..zoraki,ve dahi icinden cikamadiklari aziz devletimizin baskisindan kurtulmak icin yazilan sahte sozlerr..
    Cevapla
  • abdurrahman 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha bunu konusturuyorlarmi
    Cevapla
  • Derya0663 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayenizde barış kelimesinden tiksindim ağzınıza daha fazla almayın ....zira ne bizler nede Kürt vatandaşları inanmıyor artık size çok şükür elhamdülillah kurt kardeşlerlerimizinde gözü açıldı artık....yanı maymun gözünü açtı. .
    Cevapla
  • Adıyaman lı 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahim bütün vatan hainlerini helak eyle
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız