İstanbul hava durumu! Kar kaç gün sürecek?

İstanbul'da kar ne zaman yağacak? Bu hafta hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den resmi açıklama geldi

İstanbul hava durumu! Kar kaç gün sürecek?
İstanbul hava durumu! Kar kaç gün sürecek?
GİRİŞ 15.12.2016 09:18 GÜNCELLEME 15.12.2016 09:18
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

12 Aralık pazartesi günü itibariyle Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den açıklama geldi. İstanbul hava durumu nasıl? Soğukların artmasıyla birlikte kar yağış haberleri gelmeye başladı. Peki İstanbul'da kar ne zaman yağacak? Bu hafta İstanbul'da kar var mı?İşte İstanbul beş günlük haritalı hava durumu ve tüm detayları

İSTANBUL'DA BU HAFTA KAR VAR MI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre İstanbul bu hafta karlı geçecek. İstanbul'da kar yağışı yarın kendini sulu kar olarak göstermeye başlayacak. Sıcaklıkların 4 ila 6 derece arasında düşmesi bekleniyor. 

istanbul-12-aralık-hava-durumu-5456

İstanbul 13 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

13 Aralık salı günü itibariyle İstanbul hava durumu verilerine göre karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Sıcaklık gündüz 8 gece ise 5 derece olacak.

İstanbul 14 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

14 Aralık çarşamba günü itibariyle İstanbul hava durumu verilerine göre kar yağması bekleniyor. Sıcaklık gündüz 5 gece ise 1 derece olacak.

İstanbul 15 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

15 Aralık perşembe günü itibariyle İstanbul hava durumu verilerine göre karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Sıcaklık gündüz 6 gece ise 0 derece olacak.

İstanbul 16 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

16 Aralık cuma günü itibariyle İstanbul hava durumu verilerine göre kar yağışı İstanbul'u terk ediyor. Sıcaklık gündüz 16 gece ise 9 derece olacak.

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Binlerce öğrenci bu sorunun yanıtını arıyor. İstanbul'da bu hafta okullar tatil olacak mı? Konuyla ilgili Valilikten resmi bir açıklama gelmemesine karşın İstanbul'da şuan için okulların tatil olması beklenmiyor. Valilik ve MEB'den İstanbul okul tatil haberiyle ilgili açıklama gelir gelmez haberimizden takip edebilirsiniz

İBB ALARMA GEÇTİ! 145 NOKTADA ARAÇLAR HAZIR

Yarın beklenen kar yağışı öncesi İBB alarma geçti ve vatandaşların kış mevsimini sorunsuz geçirmeleri için hazırlıklarını tamamladı. Bu kapsamda 7 bin personel ve bin 345 araç kötü hava koşullarıyla mücadele için hazır. 145 noktada ise kar küreme araçları görev yapacak.

YURT GENELİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Doğu Akdeniz ile Konya ve Kütahya çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların, Doğu Karadeniz kıyılarının yüksekleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey, iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey, iç ve doğu kesimlerde 5 ila 10 derece olmak üzere hissedilir derece azalması bekleniyor. Rüzgar, genellikle kuzeyli, güneydoğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun batısı ile Güneydoğu Anadolu'da kuvvetli (30-60 km/saat), Güney Ege Kıyıları ile İç Anadolu'nun güney ve doğusunda kısa süreli fırtına (40-70 km/saat), Akdeniz bölgesinde ise kuvvetli fırtına (60-90 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR 21
  • Haydar özbek 7 yıl önce Şikayet Et
    Kar hjç yağmayacak gibi geliyor bana
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    istanbula bir türlü kar gelmiyor yaaaaaaa
    Cevapla
  • aytekin 7 yıl önce Şikayet Et
    benim için pek önemli değil zaten 3 gün raporum var
    Cevapla
  • uğurcan 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok kar yağsin
    Cevapla
  • Hayat 7 yıl önce Şikayet Et
    Vasip amca ne olur 14 aralık çarşamba günü okullari tatil yap ne olur ben hastayim ve bu yüzden okula gitmek istemiyorum ne olur ya 1 gün yapicaksin yarin tekrar okula gideriz ne olur beni kirma vasip amcacim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
IMF'den Türkiye açıklaması