Park halindeki otomobilde ele geçirildi

İzmir'in Torbalı İlçesinde, polis ve jandarmanın ortak operasyonunda, boş arazideki bir otomobilin içinde mühimmat ele geçirildi.

GİRİŞ 12.12.2016 16:25 GÜNCELLEME 12.12.2016 17:12
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bir ihbarı değerlendiren Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bugün saat 12.30 sıralarında Ertuğrul Mahallesi'ndeki Torbalı İlçe Müftülüğü karşısındaki otopark olarak kullanılan boş araziye operasyon düzenlendi.

Buradaki park halindeki 60 HH 151 plakalı Otomobil incelemeye alındı. Otomobilde yapılan aramada bagajda, battaniyeye sarılı olarak 4'ü otomatik, 2'si pompalı 6 av tüfeği, 10 tabanca, 2 kelepçe, çok sayıda mermi ve av tüfeği fişeği, 15 kilo kubar esrar, 5 bin uyuşturucu hap, 1.5 kilo amfetamin ele geçirildi. Operasyonda Feyzullah Ü. gözaltına alındı.

Soruşturma sürerken, üç gündür park halinde durduğu belirlenen otomobilde ele geçirilen silahlar incelenmek üzere emniyete götürüldü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • Bingöllü 7 yıl önce Şikayet Et
    Gördüğünüz şüphelendiğiniz kim varsa ya ihbar edin yada mahallelinle beraber yakalayın her TC vatandaşı bir polistir unutmayın uyanık olalım
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    neden hep izmir
    Cevapla
  • ASKER 7 yıl önce Şikayet Et
    Gözlemlediğim kadarı ile facede de reklamı olmak kaydı ile silah satılmakta bunun bi gözlemcisi yokmu dur biri dur desin
    Cevapla
  • Adil 7 yıl önce Şikayet Et
    Tüm emniyet güclerine vur yetkisi verilmeli vede hicbir cezai sorumlulugu olmamalidir ki polisimiz görevini yerine getirebilsin, simdiki durumda polis yakaliyor mahkeme serbest birakiyor, buda güvenlik güclerinin otoritesini zayiflatiyor, görüyoruz abd ve AB de polisi nasil indiriyor, genelde sag yakalamiyor, mahkeme vede komuoyu polis haklidir diyo konu kapaniyor.
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen kardeşim haklısın. amerikada yaşayan bir vatandaş olarak amerikan polisleri seni kırmızıda geçtiğin için çevirdiğinde elini direksiyonda tutmazsan adamın seni vurma hakkı oluyor. ua da onun silahını almaya çalışırsan veya saldırırsan aynı şekilde vurma hakkı oluyor
    Cevapla
  • Satuk Buğra Han 7 yıl önce Şikayet Et
    biz bir ölür bin diriliriz . bu vatan kahbe pkk bırakılmaz .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor