Teröristbaşı Gülen o mağazaya yasak getirmiş!

FETÖ itirafçısı, Fethullah Gülen'in kaymakamların Bank Asya'ya para yatırmasını ve NT mağazalarına girmelerini yasakladığını söyledi.

Teröristbaşı Gülen o mağazaya yasak getirmiş!
Teröristbaşı Gülen o mağazaya yasak getirmiş!
GİRİŞ 13.12.2016 12:25 GÜNCELLEME 13.12.2016 12:41
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinin soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve etkin pişmanlıktan yararlanarak itirafçı olan örgütün "100. ve 102. dönem kaymakamları imamı" Y.A, FETÖ'nün kaymakamlık yapılanmasını anlattı.

Aralarında daha önce meslekten ihraç edilen, açığa alınan ve görevdeki kaymakamların da olduğu çok sayıda mülki idare amirinin ifadesinin alındığı, kimi şüphelilerin tutuklandığı, kimilerinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı soruşturma kapsamında ifade veren Y.A, örgüte ilişkin detayları ortaya koydu.

KAYMAKAM ADAYLARINA SORULAR VERİLİYORDU

Y.A, ifadesinde, FETÖ'nün kaymakam adaylarına yönelik çalışmasını şöyle aktardı:

"Örgütün kaymakamlık evlerinde 4 veya 5 kişi kalıyordu. Bu evlerden sorumlu olanlar kod adı kullanıyordu. Evlerde kalan kaymakam adaylarına sadakatlerine göre sorular ya yüzde 80 veya yüzde 60 oranında verilirdi. Sınavdan önceki gece abiler eve gelir, Fetih Suresi okuturdu. Daha sonra 'Bu zamana kadar bu makamlar dinsizler ve komünistlerin elindeydi. Sizin gibi devletini sevenlerin bu makamlarda bulunması gerekir.' diye konuşurlardı. Daha sonra ise abiler tarafından sorular verilirdi ve adaylar 1-2 saat bu sorulara çalıştırılırdı. Sabah da kalkıp kaymakam adayları sınava giderdi."

O MAĞAZAYA GİRMEMİZ YASAKTI

Kaymakamlık sınavında yeterli puan alanların yurt veya pansiyonlarda toplandığını belirten Y.A, ifadesinde şu bilgileri verdi:

"Kaymakamlar imamı ve abiler 5 veya 6 kişiyi topluyorlar. Kimin kimle kalacağını imam belirliyordu. Daha sonra bunlara kaymakamlık mülakatı soruları verilirdi. Kaymakam adaylarına seçecekleri yabancı dilleri bile imamlar belirliyorlardı. Fetullah Gülen, ByLock'tan kaymakam çocuklarına verilecek isimleri gönderiyordu. Kaymakamlar, bu isimleri çocuklarına veriyorlardı.

Kaymakamlar çocuklarını, örgütün okullarına ve dershanelerine göndermezlerdi. Bank Asya'ya para yatırmazlardı. Kaymakamların NT mağazalarına girmeleri de yasaktı."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • Mustafaa 7 yıl önce Şikayet Et
    " Mezarda kan terliyor babamın iskeleti,Ne yaptık,ne yaptılar mukaddes emaneti."(N.Fazıl)Hain başı! güzelim memleketi ne hale getirdin.Eşleri birbirine,evladı babaya,kardeşi kardeşe düşürdün. Halep(Ümmet) kan ağlıyor,umurunda mı?Kadir Mevla korudu da ülkeyi ele geçiremedin.(Çalamadın!)Ümmetin umudunu çaldın.İnancını bozdun.Evlere ateş saldın.Ettiğin beddua sana döndü.Şimdi sıra Ümmetin bedduasında.Bekle!" Hak sillesinin sedası yoktur,Bir de vurdu mu devası yoktur."Pennsylvania' dan çıkamayasın...
    Cevapla
  • merve 7 yıl önce Şikayet Et
    O zat yasakladıysa gidelim o zaman NT'ye
    Cevapla
  • Ankara'lı 7 yıl önce Şikayet Et
    üst düzey yöneticileri deşifre olmasın diye tedbir uygulamış, karıştırmayalım. NT markası Fetöye aittir. Bu firmalar el değiştirseler bile isim ve kadro değiştirmedikten sonra bu ülkede iş yapamazlar. Devletimizden el konulan şirket ve markaları ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadan bu firmalardan alış veriş yapmanın vebali vardır. Dikkat edelim.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetih Suresi ile birsizlik. Vay alcaklar.
    Cevapla
  • Mechul 7 yıl önce Şikayet Et
    Devşirme hain, yüzüne tukuruyorum.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    demek ki halen daha fetöcüler görevde ve üstelik önemli görevlerde. bu hainleri koruyan hainler de bulunup tamamı idam edilmelidir
    Cevapla
  • Önemli Değil 7 yıl önce Şikayet Et
    Resmi olarak ticari ve eğitim faaliyet izni bulunan dönemlerde Bank Asya ve Okulları ile (mensubiyet değil) ticari ve eğitim ilişkimiz oldu diye fetöcü olduk ya gel de hayıflanma.Bu gün onun için hiç bir özel banka ve özel okullara güvenmiyorum.Yarın devlete karşı diklenmeyecekleri ne malum.Bu gün yasal ama hikayesini okumayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor