En büyük tuzak için yeniden kolları sıvadılar!

4 yıldır türlü oyunlarla Türkiye'yi kaosa sürüklemeye çalışan çevreler, Beşiktaş ve Kayseri saldırılarının ardından hem sokakta hem de sosyal medyada halkı kışkırtıyor.

En büyük tuzak için yeniden kolları sıvadılar!
En büyük tuzak için yeniden kolları sıvadılar!
GİRİŞ 17.12.2016 23:32 GÜNCELLEME 18.12.2016 00:58
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Ömer Çamoğlu - Haber7

HDP'li vekillerin ve eş başkanların Kürtleri kışkırtma çabaları sonuç vermeyince, provokasyon odakları bu kez başka bir yönteme başvurdular.

TEHLİKELİ PROVOKASYON: HALKIN ACISINI KULLANIYORLAR

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ta, bugün de Kayseri'de art arda gerçekleştirilen alçak saldırıların ardından hem sosyal medyada, hem de sokaklarda yoğun bir şekilde provokasyon yapılıyor.

HDP BİNALARINA SALDIRIP KÜRTLERİ KIŞKIRTMAYA ÇALIŞIYORLAR

Özellikle Kayseri saldırısından sonra, yurt genelinde HDP binalarına yönelik saldırılar başlatıldı. Binaları ateşe verip, söz konusu binalara farklı bir partinin bayrağını asan provokatörler, bir etnik çatışmanın fitilini ateşlemeye çalışıyorlar.

Provokatif eylemler, sosyal medyadan da kışkırtıcı mesajlar ve paylaşımlarla destekleniyor.

Bir taraftan bombalı saldırılarla Türkiye'ye yön vermeyi deneyen çevreler, bir taraftan da bu patlamaları kullanarak halkı bir birbirine düşürüp, bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyorlar.

"MAĞDUR HDP" İMAJI OLUŞTURMA GAYRETİ

Öte yandan, halktan kopuk vaziyette tamamen PKK'nın sözcüsü haline dönüşen, Kürt vatandaşların çok büyük çoğunluğunun artık desteğini çektiği HDP'ye de mağdur imajı yüklenmek isteniyor.

BATI'DA DİLLENDİRİYORLARDI

ABD ve Avrupa'da yayımlanan bazı raporlarda ve verilen demeçlerde de bir süredir "Türkiye'de bir iç savaş arzusu" göze çarpıyordu.

Son olarak geçtiğimiz hafta Eski Ankara Büyükelçisi Eric Edelman, bir panelde Türkiye hakkında  değerlendirmelerde bulunmuş, 'Türkiye iç savaşa doğru gidiyor' demişti.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 67
  • tachiwaza 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcımız olsun sinirlerimize hakim olup, kimsenin malına, hanesine saldırmamak lazım bu ülkenin polisi var askeri var, savcısı var bırakın onlar görevlerini yapsın, birde bizler engel olmayalım. Bizim üstümüze düşen görev Askerimizi, Polisimizi desteklemek ve onlara yardım etmektir.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    hdp binalarına saldırıları savunmuyorum tabi ki ! zaten kapatılmalılar. yanlız hdp binasını savunacak tiyyette Kürt kalmamış olması lazım. doğru yola gelin. biz Türkler merhametli ve hoşgörülü insanlarız. Allah korkusu herbirimizde vardır.
    Cevapla
  • Bingöllü 7 yıl önce Şikayet Et
    Türk kürt kardeştir bütün MÜSLÜMAN lar kardeştir . Fitneci kafirleri yok edeceğiz
    Cevapla
  • saga 7 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki ABD, NATO ve AB Türkiye'yi iç savaşa sürüklemek için ellerinden geleni yapacaklar, ülkemin insanları daha dikkatli davranacak.
    Cevapla
  • sefim 7 yıl önce Şikayet Et
    ENFAL-(8/ENFÂL-30: Küfre sapanlar, seni tutup bağlamaları yahut öldürmeleri ya da yurdundan çıkarmaları için sana tuzak kuruyorlardı. Onlar tuzak kurarlar, Allah da tuzak kurar. Ama Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır.) (8/ENFÂL-30: Ve hatırla ey peygamber! Allah'tan gelen gerçekleri örtbas etmeye şartlanmış olanlar, seni tebliğden alıkoyup durdurmak yani tutuklamak, öldürmek, yahut sürgün etmek için sana karşı nasıl tuzaklar kuruyorlardı. Onlar hep böyle tertipler peşinde koşarlarken, Allah onların bu düzenlerini boşa çıkarıverdi, çünkü Allah bütün tuzak kuranların üstündedir.)
    Cevapla
  • Bir kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    Burda Kürt kardeşlerimiz nidaları sokakta Kürtlere ait iş yerlerine saldırı insanların ekmek teknelerine dokunmayın sonra hepimiz tekne ararız demedi demeyin
    Cevapla
  • Bütün Türk 7 yıl önce Şikayet Et
    Türklerin canları giderken, pkk kim? Kimleri kullanıyor? Ve onların babaları ne tepki veriyor? Bu bombaları patlatanlar kimler? Allah'tan hiç mi korkmuyorsunuz?
    Cevapla
  • SADIK 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir Türk'ün kalkıp da bir dükkanına saldıracağını düşünmüyorum. Lakin kandaş olduğunuz PKK'nın doğuda sizin dükkanları yakıp yıktığını her daim görüyoruz. Yazılacak çok şey var lakin artık bıktım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı