Hasan bebek helikopterle hastaneye kaldırıldı!

Bingöl'ün Elmaağaç Köyünde süt kazanına düşünce vücudu yanan 2 yaşındaki Hasan Adar Gengeç, araziye inen askeri helikopterle Malatya'ya götürülüp, tedaviye alındı.

Hasan bebek helikopterle hastaneye kaldırıldı!
Hasan bebek helikopterle hastaneye kaldırıldı!
GİRİŞ 18.12.2016 20:09 GÜNCELLEME 18.12.2016 20:17
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

2 gün önce, Bingöl 112 komuta merkezini Adaklı İlçesi Elmaağaç Köyünden arayanlar, 2 yaşındaki Hasan Adar Gengeç'in süt kazanına düşmesinden dolayı vücudunda ciddi yanıklar olduğunu belirterek yardım talebinde bulundu.



İhbar ardından harekete geçen ekipler, kar nedeniyle yolun kapalı olmasından dolayı UMKE ekiplerinden yardım alarak köye ulaşmayı çalıştı.



Olumsuz hava koşulları yüzünden ulaşıma kapalı yolların açılmasında güçlük çekilince bu kez Bingöl'de bulunan 49. Komando Tugay Komutanlığı ile iletişime geçilerek Helikopter istendi.



Helikopter ile köye ulaşan sağlık ekipleri, 2 yaşındaki Gengeç'e köyde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu Helikopter ile Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırdılar.



Tıp merkezi yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Gengeç'in vucudunun yüzde 15'inde 1 ve 2'nci derecede yanıklar olduğu ve genel durumunun iyi olduğu belirtildi.
 

YORUMLAR 66
  • TürkKürt 7 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK KÜRT beraber güçlü beraber mutlu beraber aynı istikbale niyetli.
    Cevapla
  • Ayhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletin askeri ve polisi her şartta vatandaşının yanındadır.Allah yardımcıları olsun. Bebeğe'de acil sifalar diliyorum.
    Cevapla
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım sen bu sor günlerde askerimize, polisimize yardım et yarabbim. Onlar ki, ayırım yapmadan herkesin yardımına koşuyorlar.
    Cevapla
  • bingöl 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun kardeşlerimizden, sağolsunlar vatan kahramanları, Allah korusun sizleri
    Cevapla
  • Ali Kılıç 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım MEHMET'CİĞİMİZİ koru yarabbim , tez zamanda ailelerine kavuştur. O yaralı yavrumuza Allah'tan acil şifalar dilerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor