Alçak saldırının talimatını Gülen vermiş

Rus Büyükelçi'ye suikastin FETÖ bağlantısı bir bir ortaya çıkıyor. Pensilvanya'daki firari teröristbaşı Fetullah Gülen'in dünkü açıklamasında verdiği bir talimat kan dondurdu.

Alçak saldırının talimatını Gülen vermiş
Alçak saldırının talimatını Gülen vermiş
GİRİŞ 19.12.2016 23:05 GÜNCELLEME 20.12.2016 00:18
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Ankara'da katıldığı bir fotoğraf sergisinde FETÖ üyesi olduğu belirtilen Mevlüt Mert Yalçıntaş tarafından silahlı saldırısına uğradı.

GÜLEN: İŞLERİNİ BİTİR

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in son açıklamasında örgüt üyelerine mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Gülen'in son açıklamasında örgüt mensuplarına 'düşmanlara karşı alınacak önlemleri' konusunda talimatlar verdiği öğrenildi. FETÖ elebaşı Gülen'in konuşmasını "Onların da oyunlarını boz ve işlerini bitir" sözleriyle noktalaması ise dikkatleri çekti.

Söz konusu açıklamadaki ilgili bölüm şöyle:

OYUNLARINI BOZ VE İŞLERİNİ BİTİR

"Son olarak... Şayet düşmanlık yapanlar arasında ıslahını murat buyurmadığın ve kendileri hesabına ıslah istemeyen kimseler varsa, onların da oyunlarını boz ve işlerini bitir." dediği ortaya çıktı.
 

YORUMLAR 83
  • SAMİL YUCE 7 yıl önce Şikayet Et
    KAİNAT İMAMI OLACAK ADAM.!! Suudi Arabistan'ı OSMANLI'dan ayırmak isteyen şer ittifakı Suudi EMİRİ Hüseyin'i TÜM ARABİSTAN YARIMADASI DEVLETİNİN BAŞKANI olacaksın yalanıyla kandırıp Osmanlıya karşı ayaklandırmadılarmı.???? Osmanlı Arabistandan çekildikten sonra Şerif Hüseyin devrilerek KIBRISTA HAPİS YAŞAMAYA MAHKUM EDİLMİŞ ve bir yolunu bulup ÜSDÜN'e kaçarak krala sığınmıştır. KAİNAT İMAMI OLACAK ADAMINDA SONU AYNI OLMAYACAKMI.???
    Cevapla
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Ruslar bu herifi çizer
    Cevapla
  • durmuş 7 yıl önce Şikayet Et
    abd maşası olmuş bir zavallı abd ajanları işin içinde
    Cevapla
  • mse 7 yıl önce Şikayet Et
    senin hayinliklerin artık yeter. seninde sonun gelecek türk milleti önünde hesap vereceksin.
    Cevapla
  • GURBETCI 7 yıl önce Şikayet Et
    Senelerce Avrupadaki türkleri dolandirdiniz isallah sonun gelecek sahtekar bizim sana verdimiz yardim kurban paralari nerede sunu unutma Allah rizasini icin verdik sen kolay ölemiyeceksin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
Dünyanın konuştuğu operasyon sonrası Kuzey Kore'den 'İran' sürprizi!