Katil Mevlüt Mert Altıntaş hangi silahı kullandı?

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un ölümüyle ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Katil Mevlüt Mert Altıntaş'ın hangi silahı kullandığı belli oldu

Katil Mevlüt Mert Altıntaş hangi silahı kullandı?
Katil Mevlüt Mert Altıntaş hangi silahı kullandı?
GİRİŞ 20.12.2016 11:44 GÜNCELLEME 20.12.2016 11:45

19 Aralık pazartesi günü itibariyle Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un ölümünün ardından başlatılan soruşturma kapsamında olay yeri kamera kayıtlarını inceleyen savcılık ve emniyet birimleri, saldırganın 11 el ateş ettiğini tespit etti. Karlov'un vücudunda 11 delik bulunduğu, bunlardan ikisinin giriş-çıkış olabileceği bildirildi.

MEVLÜT MERT ALTINTAŞ'IN KULLANDIĞI SİLAH BELİRLENDİ

Olayın ardından etkisiz hale getirilen katil Mevlüt Mert Altıntaş'ın eylemde kullandığı silahın NATO standartlarında, 9x19 kalibre, şarjör kapasitesi 15+1, 18+1, 20+1 olarak değişen Canik marka olduğu da anlaşıldı.

KARLOV SUİKASTIYLA İLGİLİ GÖZALTI SAYISI 6 OLDU!

Altıntaş'ın Aydın'ın Söke İlçesi'nde oturan babası İsrafil, annesi Hamidiye ve kız kardeşi Seher Altıntaş'ın da aralarında bulunduğu 5 kişiyi aynı gün gözaltına aldı. Soruşturmasını sürdüren polis, bu kez de FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatılan Özel Ata Okulları'nın Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ndeki şubesinde görevli saldırganın dayısını gözaltına aldı. İsmi açıklanmayan bu kişinin daha önce FETÖ soruşturmasında gözaltına alınıp serbest kaldığı öğrenildi. 

Böylelikle gözaltı sayısı 6'ya yükseldi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüphelilerin sorgusunun sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı