Hemşireye tekme atan saldırgan için yeni karar!

Hemşireye tekme ile saldıran Abdullah Çakıroğlu akıl hastalığının olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu'nda gözlem altına alınmasına karar verdi.

GİRİŞ 21.12.2016 12:02 GÜNCELLEME 21.12.2016 12:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Anadolu 40. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz sanık Çakıroğlu ve şikayetçi Terzi'nin avukatları katıldı.

Mahkeme hakimi, sanık Abdullah Çakıroğlu'nun, akıl hastası olup olmadığı, akıl hastası ise bu durumun ne zamandan beri sürdüğü, akıl hastalığının dava konusu olaya etkisinin ne olduğu ve davranışlarını yönlendirme yeteneğinin önemli derecede azalıp azalmadığının tespiti amacıyla Adli Tıp Kurumunda 3 haftayı geçmemek üzere gözlem altına alınmasına karar verdi.

YORUMLAR 8
  • Ezgi 7 yıl önce Şikayet Et
    Deli numarası yap kurtul. Mis gibi ülke. Veya cinsel tahrik de kurtul. Bazıları da imama yapılan saldırıhı öne atıyır. Yahu ne alaka bu konuyla şimdi? Erkekler suçluluk psikokojisiyle saçmalamış
    Cevapla
  • kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayın üzerine bu kadar düşülüyor peki imamı döven kadın ve adam nerede onlar neden hiç gündeme gelmiyor
    Cevapla
  • surçlu 7 yıl önce Şikayet Et
    eğer adam deliyse akıl hastanesine koyun,aklı varsa o zaman cezasını çeksin...altı ay hapiste yatsın
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Yaw ammauzadı bu iş be... Ne tekmeymiş arkadaş.. Ölüm yok zulüm yok az da adama adalet gösterin yahu.. kaç kişi tekmeden yargılandı bu zamana kadar ?????????
    Cevapla
  • Ezgi 7 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir zihniyet?! Ölmediyse sorun yok öyle mi? Bir de bacısı karısı şort giyenlrr cevaplasın demişsin ... yani bacısı karısı şort giyenlere her şey müstahak, şort giyerse bacına tekme atılabilir yani öyle mi? Sen şaka mısın. Veya sen de kadınları süzdüğü için sapıklara laf edemeyen , suçluluk psikolojisiyle sapıkları savunanlardan mısın?!
    Cevapla
  • Cesur 7 yıl önce Şikayet Et
    Bazı yorumcular Bacın ve karın olsa yinede Adalet istermiydin diye sormuşlar,Bacısı ve Karısı şort ile dışarı çıkanlar cevaplasın,Biz şahsın yaptığı doğrudur demiyoruz,Burnundan fitil fitil geldi,bu kadar uzatmanın anlamı yok.Dünyada ne suçlar cezasız kalıyorda.Birde İnsanlar Müslüman bir Ülkede yaşadıklarını unutmasınlar,Dışarı çıkarken biraz daha dikkat etseler daha iyi olmazmı;?
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    adam mı. adam olsa kadına tekme atmaz 1. tekme attığı kadın senin bacın karın olsa yine bu mahluk için adalet isteyecekmiydin 2. az bile yapıyorlar bence idam etsinler.
    Cevapla
  • reis 7 yıl önce Şikayet Et
    ölmezse sıkıntı yok diyon. asıl akıl hastasıymış gibi gösterme çabaları yanlış kaç senedir bu bahane ile ne çakallar ketif yaptı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti