Ankara'da üç koldan operasyon

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla Yargıtay, Danıştay Tetkik Hakimleri, Anayasa Mahkemesi memurları ve Adalet Bakanlığı'ndaki bazı görevliler gözaltına alındı.

GİRİŞ 21.12.2016 12:26 GÜNCELLEME 21.12.2016 12:40
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Yargıtay ve Danıştay'da gözaltı kararı bulunan ve görevde olan 25 tetkik hakimi yapılan operasyonla birlikte açığa alındı.Adalet Bakanlığı'nda FETÖ ile bağlantısı bulunan 5 kişi, Anayasa Mahkemesi'nde ise 8 kişi görevinden ihraç edildi.

KRİTİK BİRİMLERDE GÖREVLİLER

Adalet Bakanlığı'nda gözaltına alınan görevlilerin kritik birimlerde görevli oldukları öğrenildi.  Gözaltına alınanlar arasında uzman yardımcıları, avukatlar ve şube müdürü de var.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 12
  • su içinde 2oo bin 7 yıl önce Şikayet Et
    Ankara'da üç koldan operasyon .....istersen 1000 koldan yap Niyet Sağlam değilse çevrendeki ekibin, partilin ajan sıfatında olduğunu gösterir
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    2002 deki memur sayısı ile 2016 daki memur sayısını karşılaştırın bu arada alınan memurların en iyi ihtimalle %10'u fetöcü olsa felkati görün
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    100 koldan operasyonlar yapılmalı.Bu işte çok ağır kalındığını düşünüyorum.
    Cevapla
  • Ali ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Üniversite mezunları var daha lisansları iptal edilmeyi bekleyen. 2011 ygs ve lys derhak gözden geçirilmeli herkesin kağıtları. İsme özel kitapçık yaptılar mod medyan parolasını kullandılar daha inceleme yapılmadı. Hakkım haram olsun onların yüzünden ben özel üniversitede okudum. Bu iddamın sebebi açık hiç bir şey bilmeyen kişiler 400 puan aldı. Kendi ünileri yeni açıldı onlara orayı yazacaksınız o puanı size biz aldırdık dediler. Üni puanlaı 20 yıllık üniversiteden yüksek oldu daha mezun vermeden.
    Cevapla
  • kisai 7 yıl önce Şikayet Et
    savcılar göreve...bu iddalar yenilir yutulur cinsten değil...
    Cevapla
  • kılıç 7 yıl önce Şikayet Et
    tüm belediye ve bitlere de girmek lazım hainleri işten atalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi