El Nusra'dan Rus elçinin suikastçısı Mevlüt Altıntaş açıklaması

Katıldığı bir sergide katil Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülen Rus Büyükelçi Andrey Karlov hakkında El Nusra'dan açıklama geldi.

El Nusra'dan Rus elçinin suikastçısı Mevlüt Altıntaş açıklaması
El Nusra'dan Rus elçinin suikastçısı Mevlüt Altıntaş açıklaması
GİRİŞ 22.12.2016 09:55 GÜNCELLEME 22.12.2016 09:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rus Büyükelçi Andrey Karlov'ün öldürülmesinin El Nusra tarafından yapıldığı iddiası nedeniyle yapılan açıklamada sahte bildirilerin "bize ait değil" cevabını verdiler. Bütün işaretlerin FETÖ yöneldiği Rus büyükelçi Karlov suikasti ile ilgili medyaya İran ve Mısır’daki internet siteleri üzerinden bir haber servis edildi. 

Türkiye’de ilk Rus haber ajansı Sputnik’in geçtiği habere göre terör örgütü El Nusra sözde bir mektupla Karlov suikastını üstlendi. Fakat kısa sürede mektubun sahte olduğu anlaşıldı. Mektupta imza Fetih El Şam (eski adıyla El Nusra) olmasına rağmen içerikte İdlib’te kurulan muhalif grup ‘Fetih Ordusu’ ifadesi kullanıldı.

EL NUSRA: BİLDİRİ BİZE AİT DEĞİL

El Nusra’nın hiç mektupla saldırı üstlenmemesi ve tarihlerde yapılan yanlışlar da dikkat çeken diğer hatalardı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan El Nusra sözcüsü de bildirinin kendilerine ait olmadığını açıkladı. İran ve Mısır'ın bu yalanı dünyaya yayma çabası da boşa gitti.

YORUMLAR 1
  • cengiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Cinayeti amerika isledi kör ve sagir degilsiniz herhalde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Başkan Erdoğan'dan İstanbullulara müjdeyi verdi!
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu