Suikastçinin yakasındaki rozete dikkat!

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'u öldüren polis Altıntaş'ın suikastın gerçekleştiği yere dikkat çekmeden girmek için koruma polisi rozeti taktığı da belirlendi.

Suikastçinin yakasındaki rozete dikkat!
Suikastçinin yakasındaki rozete dikkat!
GİRİŞ 22.12.2016 11:04 GÜNCELLEME 22.12.2016 11:43
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un çevik kuvvet polisi Mevlüt Mert Altıntaş tarafından öldürülmesiyle ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Altıntaş'ın suikastın gerçekleştiği yere dikkat çekmeden girmek için koruma polisi rozeti taktığı da belirlendi.

Öte yandan gözaltına alınan suikastçının ailesi serbest bırakıldı.

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov, 19 aralık'ta Çankaya Çağdaş sanatlar Merkezi'nde sergi açılışında öldürülmüştü.

Tetikçi çevik kuvvet polisi Mevlüt Mert Altıntaş (22) serginin yapılacağı merkezin yanındaki otelde 5 gün önce yer ayırtmıştı. suikast günü de otele giriş yapmıştı.

ORTAYA ÇIKAN GERÇEK

Dün ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı: Elçinin o gece 19.00'da sergiye geleceğini Çankaya Çağdaş sanatlar Merkezi yönetimi bile o gün 16.30'da öğrenmişti.

KORUMA ROZETİ TAKMIŞ

Katliam gecesi suikastçı Mevlüt Mert Altıntaş'ın ceketinin yakasındaki polis rozeti detayı yeni ortaya çıktı. Bu rozeti sadece Emniyet Koruma dairesi'nde görevli polisler takıyor. Ankara'da bu rozeti tüm görevliler tanıyor. Yakasında olan polise tüm yollar açılıyor.

YORUMLAR 17
  • Lütfi 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlamadığım böyle bir etkinlik işini kim haber verdi.Üstelik etkinlik cankaya da chp li belediye bölgesinde.Korumaların hic mi adları sanları kritik ortamda bildirilmiyor.
    Cevapla
  • Ulu Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar imalı yazmışsın birader. neymiş chp li belediyenin bölgesişymiş. sen ankaralı değilsin galiba. o bölge ayrı bir cumhuriyet mi. federasyona geçtik de haberimiz mi yok.. o bölkgde bakanlıkalr var elçilikler var kuvvet komutanlıkları var. tabiri caizse trafikte yaya kırmızı ışık yanıp karşıya geçtiğin zaman 5 adama omzun çarpsa ikisi sivil polis çıkar..emniyetin başında chp yada mhp yok kardeşim. nereden baksan ihmal var. rus elçiliği de ihmal içinde. bizim korumam da ihmal içinde istihbarat da ihmal içinde..
    Cevapla
  • türkan 7 yıl önce Şikayet Et
    polis ateseyi sadece isyerinde korumayla sorumluymus,baska yerlerde mecbur degilmis ,haberlerde putin kendisi söyledi,her ülkede böyleymis
    Cevapla
  • ŞEHZADE. 7 yıl önce Şikayet Et
    tamamda böyle bir ortamda koruma polisleri bellidir.Ateşenin tam arkasında duracak kadar ön plana çıkmış bir polisten şüphelenmemek imkansız.Görev yapan ekibin hepsi birbirini çok iyi tanıyor olmaları gerekmiyormu.Böyle önemli toplantıya geçmişi araştırılmış sicili temiz polisler koyulmalıydı.Haricinde olanlara müdahale yapılmalıydı.Görünen oki bu polis objektiflerin karşısında bile okadar rahat duruyorki dersini iyi çalışmış.Demekki istihbarat ve dikkat eksikkliği var.bu eksikliğe sebep olanlar acilen açığa alınmalı.
    Cevapla
  • RAMAZAN 7 yıl önce Şikayet Et
    İnsan sadece vatanı için ölmeli belli bir grup için ölmek de nedir? ? ? Hele çakma bir hoca için AKIL MANTIK ALMIYOR......
    Cevapla
  • Ihtiyar 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam cakma hoca degil, simdiki modern Lawrens ajani.
    Cevapla
  • Ulu Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler kardeşim. mesele bu işte. bazı akılsızların bedenleri burada akılları başka yerde.bu kadar gözü dönmüşlük işte.
    Cevapla
  • Ulu Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    bu fanatik akılsız fetöcü polisin katliam yaptığı sırada fetöcü olduğu daha bilinmediği zaman çoğu yorumcu elçi öldürüldüğü vakit tekbiiirrr diye tezahürat yazıları yazıyordu. fetöcü olduğu iyice anlaşışınnca. hemen beddualar lanet okumalar. beyler bayanlar biraz tutarlı olunb. feötücüde olsa, etöcüde olsa yada başka ne menem bir yapının adamı da olsa türk törensinde de islam hukukunda bir insanı sırtından vurmak asla yoktur. hele hele ekmeniğini yediği devletini zora sokacak hiç bir hareket yapamaz..ne oldu halep kurtuldu mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?