Kumpasla 2 yıl içerde yattı El Bab'da yaralandı

Askeri Casusluk’ davasında kumpas kurbanı olup 2 yıl cezaevinde kalan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında görevi tekrar iade edilen Yarbay Merdin Kışkan El Bab'da yaralandı.

Kumpasla 2 yıl içerde yattı El Bab'da yaralandı
Kumpasla 2 yıl içerde yattı El Bab'da yaralandı
GİRİŞ 24.12.2016 06:22 GÜNCELLEME 24.12.2016 06:22
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Balyoz davasından yargılanan emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel, son 3 gündür El Bab’da yaşanan şiddetli çatışmalarda yaralanan Yarbay Merdin Kışkan ile ilgili dikkat çekici bir bilgiyi dün sosyal medya hesabından paylaştı.

Özel Kuvvetler’de görevli olan Kışkan, İzmir’de ‘Askeri Casusluk’ davasından tutuklanmıştı. Kumpas kurbanı olan Kışkan, tam 2 yıl cezaevinde hapis yattı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yeniden görevine iade edilen Yarbay Kışkan, askerleriyle birlikte Türkiye’nin soluğunu tutarak takip ettiği El Bab harekâtında yer aldı.

Kışkan’la aynı cezaevinde kalan emekli Kurmay Albay Mustafa Önsel, kahraman yarbayı, “Casusluk Kumpası, Kim Bunlar?” adlı kitapta anlatmıştı. Evli olan ve 2 çocuğu bulunan Kışkan’ın, Kilis Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü öğrenildi.

YORUMLAR 23
  • Galip 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu askerimize birşey demiyorum Allah razı olsun kendisinden. Ama ne ergenekon nede balyoz yalan değildi, ingiliz derin devleti bir ülkede tek derin devlet kurmaz en az üç tane kurar biri sözünden çıkacak olursa diğeri ile onu hizaya getirir.
    Cevapla
  • Ertugrul 7 yıl önce Şikayet Et
    arkalarindan onlarca kisi hain dedi ama vatana kusmedi hakkiniz odenmez.
    Cevapla
  • Didim 7 yıl önce Şikayet Et
    1999 da silopi de askerlik yaptığımızada 1. bölük takım komutanı idi. Tam bir askerdi. Eğitimlere önem verirdi. disiplinliydi. bir o kadar da askerini severdi. acil şifalar diliyorum. (2. bölükten ali didim-urfa)
    Cevapla
  • kriminal 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcüler yine inceden inceden yorumlarıyla nifak sokmaya çalışıyorlar..Yemezlerrrr.....
    Cevapla
  • Vatansever Kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    kahraman askerim, senin hakin ici biz siviller olarak fetöcüleri pkk pyd ypg daes cileri heryerde ihbar edicez. internette sosyal medyada kahvede pazarda ne gorursek. sizlerin hakkini savunucaz. hakkini bize helal et etki canimizi bizde kolay verebilelim. gazaniz mubarek olsun. zafer allaha sefer bizlere aittir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu