PKK'ya ağır darbe: O terörist yakalandı!

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, dün Batman merkezde, bölücü terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.

PKK'ya ağır darbe: O terörist yakalandı!
PKK'ya ağır darbe: O terörist yakalandı!
GİRİŞ 25.12.2016 12:15 GÜNCELLEME 25.12.2016 12:24
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Operasyonda İçişleri Bakanlığının "Aranan Teröristler Listesi"nde gri kategoride yer alan bölücü terör örgütü üyesi, beraberinde Taurus marka tabanca, iki av tüfeği, 15 tabanca fişeği, 15 kalaşnikof piyade tüfeği fişeği, 17 av tüfeği fişeği, bir dürbün, telsiz, iki askeri panço, bir fener ve muhtelif giyim malzemeleriyle yakalandı.

Ayrıca güvenlik güçleri, Diyarbakır merkezde terör örgütü PKK, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde ise terör örgütü DEAŞ üyesi birer teröristi yakaladı.

Şırnak'ın Uludere ilçesindeki operasyonda ise Dragunov keskin nişancı tüfeği dürbünü, akü ve muhtelif yaşam malzemesi ele geçirildi. 

YORUMLAR 14
  • Turkmenler 7 yıl önce Şikayet Et
    Tum teror orgutlerinin elabaslari teroristbaslari CIA binalarinda saklanir gerektiginde diplomat ajanlarla birlikte seyahat ederler
    Cevapla
  • dede 7 yıl önce Şikayet Et
    araçlarda çipieys sart bombalı alaylari onlemek için şart ne bekliyonuz adim atın bir an onçe
    Cevapla
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    size kursun sikana neden neden sikmiyorsunuz halen sag yakalayip iceride korumaya alip dort ogun dort cesit menu ile besliyorsunuz
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    canlı istemiyoruz
    Cevapla
  • Sabit Kal 7 yıl önce Şikayet Et
    Üst düzey müst düzey yok. Üst düzeyler belli 3-5 kişi bunlardan biri öldürülmedikçe üst düzey diye bir tanım kullanılmamalı. Niye bunlar devletmiki üst, alt, lider, memur, muvazzaf...hayır kabul etmiyoruz. Sadece lider kadro üst düzey ve onların kellelerini istiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!