Mevlüt Mert Altıntaş hakkında skandal gerçek! Kız arkadaşı...

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da bir sergiye katılan Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov’a haince öldüren Mevlüt Mert Altıntaş’ın kız arkadaşı ilk kez konuştu.

Mevlüt Mert Altıntaş hakkında skandal gerçek! Kız arkadaşı...
Mevlüt Mert Altıntaş hakkında skandal gerçek! Kız arkadaşı...
GİRİŞ 28.12.2016 09:17 GÜNCELLEME 28.12.2016 09:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

27 Aralık salı günü itibariyle Mevlüt Mert Altıntaş’ın bağlantılarının tespiti için sürdürülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Altıntaş kız arkadaşı o detayı ilk kez paylaştı. 

Altıntaş’ın polis arkadaşı S.B. ile aynı yıl Polis Meslek Yüksek Okulu sınavına girdikleri, birbirine yakın soruları doğru yanıtlayıp, sınavı kazandıkları anlaşıldı. Sınavda Altıntaş’ın 82, S.B.’nin de 83 soruya doğru cevap verdiği belirtildi. İkilinin sınav sorularında yanlışlarının bile aynı şık olması dikkat çekti.

Savcılık kaynakları, S.B.’nin örgütsel bağlantılarının Altıntaş’tan daha güçlü olduğunu öne sürdü. Altıntaş’ın ablası Seher Ö., Hürriyet’e yaptığı açıklamada S.B. için “Geziyorduk, parka gidiyorduk, yemeğe gidiyorduk ama hep S. ile birlikte” demişti.

FETÖ’CÜYLE GÖRÜŞMÜŞ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca sürdürülen soruşturmada, Altıntaş’ın HTS kayıtlarından telefonla en çok görüşüp irtibat kurduğu isimler tek tek tespit edildi.

Buna göre, en yoğun telefon trafiğinin Şanlıurfa’daki FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan bir komiserle olduğu belirlendi.

KIZ ARKADAŞININ İFADESİ: KENDİSİNDEN HOŞLANMAZDIM

Bu arada Altıntaş’ın HTS kayıtlarından tespit edilerek Kırıkkale’de gözaltına alınan sevgilisinin ifadesine ilişkin de bazı detaylar açığa çıktı.

Altıntaş’ın kız arkadaşının ifadesinde, “Örgütsel bağlantılarına ilişkin bir bilgim yok. Zaten çok konuşmazdı. Genellikle içine kapanık yaşardı. Zaten ben de kendisinden pek hoşlanmadım” dediği iddia edildi.

YORUMLAR 6
  • Murat DALAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadin yalanci hoslanmiyonda kim seni tanistirdi kim araci oldu bunlar ayni tezgahtan gecmeyenle evlenmezler
    Cevapla
  • Galip hoca 7 yıl önce Şikayet Et
    Karı koca öğretmenlerdede var aynı örnekler
    Cevapla
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    zaten çok hoşlanmazdın niye arkadaş olmaya devam ettin kızım
    Cevapla
  • Hasan doğru 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö terör örgütünde evlenmeler izin verilen ve tavsiye edilen kızlarla olduğunu herkes biliyor. Bu kızın ifadesi örgütün yönlendirmesi gibi.
    Cevapla
  • suleyman 7 yıl önce Şikayet Et
    Nasılda anlaşmalı ifade vermiş kız kardeşinin ifadesiyle aynı kız arkadaşının ifadesi düzmece gibi tek ağızdan
    Cevapla
  • carlos 7 yıl önce Şikayet Et
    ifade de (sorgu) da verilecek cevaplari da calmislar.. eskiden soru calip dagitirlardi, simdi cevpalariyla beraber calip dagitiyorlar.. baya ilerlediler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı