Güncel hava durumu! 28 Aralık İL İL kar yağacak tüm yerler

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu raporları açıklandı. Peki 28 Aralık çarşamba günü itibariyle hangi illerde kar yağacak? İşte il il hava durumu raporu ve kar yağacak tüm şehirler

Güncel hava durumu! 28 Aralık İL İL kar yağacak tüm yerler
Güncel hava durumu! 28 Aralık İL İL kar yağacak tüm yerler
GİRİŞ 27.12.2016 14:37 GÜNCELLEME 27.12.2016 14:38

28 Aralık hava durumu verileri açıklandı. Peki Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan resmi açıklamalar neticesinde hangi illerde kar yağacak? Binlerce kişi bu sorunun yanıtını arıyor. Yurt genelinde kar yağışının çok olması sebebiyle hava durumu raporları da büyük merak konusu oldu. İşte haritalı güncel hava durumu ve tüm gelişmeleri

28 ARALIK'TA HAVA NASIL OLACAK? HANGİ İLLERDE KAR YAĞMASI BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Muş, Bingöl, Tunceli, Elazığ, Hakkari, Erzincan, Sivas, Tokat, Amasya, Yozgat, Kayseri, Çorum, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Aksaray, Kastamonu, Karabük, Bartın, Düzce, Bolu, Ankara, Konya, Karaman, Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Bilecik, Kütahya, Uşak, Denizli, Manisa, Balıkesir, Bursa, Yalova, Zonguldak, Kahramanmaraş, Edirne, Tekirdağ Kırklareli'de yoğun bir şekilde kar yağışı bekleniyor.

28-aralık-hava-durumu-56465


Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının Doğu Akdeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusunda 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın genellikle kuzeyli, doğu kesimlerde doğu ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Ege ve Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi