Büyükelçi suikasti STV dizisinde! Birebir aynı!

FETÖ'nün kapatılan kanalı Samanyolu TV'de Rus büyükelçi suikastını neredeyse birebir yayınlandığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 27.12.2016 21:14 GÜNCELLEME 28.12.2016 00:19
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

FETÖ’nün yayın organlarından Samanyolu TV’de yayınlanan Nizama Adanmış Ruhlar’ın 89. bölümünde yayınlanan büyükelçiye suikast sahnesinde, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov suikastının benzerinin görüldü.

RESİM SERGİSİNDE BÜYÜKELÇİYE SUİKAST GİRİŞİMİ

FETÖ terör örgütü üyesi olduğu ortaya çıkan suikastçı polisin de, Rus Büyükelçi’ye gerçekleştirdiği suikastın Samanyolu TV’deki dizinin birebir aynısı olduğu görülüyor. Dizideki sahnede büyükelçi eşiyle bir resim sergisini ziyaret ediyor.

SERGİ ZAMAN GAZETESİNDE

Burada serginin Zaman Gazetesi’nde düzenlenmesinde ilginç bir detay olarak ortaya çıkıyor. Resim sergisini gezen büyükelçi rolündeki şahıs eşiyle birlikte resimlere bakıyor ve resimlerden birini beğeniyor.

Bu sırada suikastçı, büyükelçinin içeceğine zehir katıyor. Ancak suikast başarılı olamıyor. Bunun üzerine resim sergisinde tanıtım yapan bir kadın rolündeki şahıs, çantasındaki silahı suikastçıya teslim ediyor.

Suikastçı, büyükelçiye doğru ilerlerken, korumalar tarafından tespit ediliyor ve suikast engelleniyor.

Suikastın engellenmesi haricinde dizideki bütün sahne Ankara’nın Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov suikastı ile birebir örtüşüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 37
  • UFUK 7 yıl önce Şikayet Et
    25 gün önce TRT de bir dizideki suikat sahnesine ne demeli. stv malum . TRT ye ne diyeceksiniz..
    Cevapla
  • Hasan doğru 7 yıl önce Şikayet Et
    Soruşturma yapılırken, suikastın başarısız olması durumunda, b ve c planlarının mutlaka olacağı gerçeği göz önünde tutulup, oradaki diğer tetikcilerin de tesbit edilmesi gerekir.
    Cevapla
  • YALNIZ Değilsin RTE 7 yıl önce Şikayet Et
    Kahrolsun fetö ve yandaşları
    Cevapla
  • ÇAKIR 7 yıl önce Şikayet Et
    Dizideki oyuncu ile suikasti gerçekleştiren polisin fiziki olarak benzerliği dikkatinizi çekti mi?Bu adamlar herşeyi ince ayrıntısına kadar hesap etmişler.Dizideki suikastçinin yakalanması film icabı? Gerçek suikastte belki gerçekleşmemiş olsaydı B,C Planları vardı dizideki gibi kim bilir?
    Cevapla
  • Erhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce bilinmekle beraber bu yapının televizyon kanallarındaki dizileri Türkiye'de gerçekleştirmek istenen karanlık oyunlara çanak tuttuğunu hatta nasıl yapacakları yönünde yol gösterdiğini bu yapının kanallarını izleyince Türkiye'nin başına nelerin musallat edileceğini bilmenin kâhinlik olmasa gerek denilmişti. Bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bu habere inanmayanlar araştırsınlar daha neler görecekler daha bunlar ne ki...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?