İstanbul'a saat kaçta kar yağacak? Meteoroloji açıklama var

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre İstanbul yoğun kar yağışının etkisi atlına giriyor. Peki İstanbul'da kar yağışı saat kaçta başlayacak? İşte en güncel İstanbul hava durumu raporu ve detayları

İstanbul'a saat kaçta kar yağacak? Meteoroloji açıklama var
İstanbul'a saat kaçta kar yağacak? Meteoroloji açıklama var
GİRİŞ 28.12.2016 15:57 GÜNCELLEME 28.12.2016 15:57

İstanbul hava durumu saatlik tahimini meteoroloji az önce duyurdu. İstanbul'a bu gece kar geliyor ve 3 gün boyunca devam edecek. Günler öncesinden duyurulan kar yağışının İstanbul'da bu gece saat 01.00'den sonra yer yer etkili olması bekleniyor. Gece boyunca yağacak kar, yarın daha kuvvetli yağacak.

İşte İstanbul hava durumu detayları

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre İstanbul üç gün boyunca yoğun bir şekilde karlı geçecek. İstanbul'da kar yağışı 28 Aralık çarşamba günü akşam saatlerinde kendini sulu kar olarak göstermeye başlayacak. Sıcaklıkların ise sıfırın altına düşmesi bekleniyor.

istanbul-3-günlük-hava-durumu.JPG

İstanbul 28 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

28 Aralık çarşamba günü itibariyle İstanbul hava durumu verilerine Saat 12:00'da kar yağışının başlaması bekleniyor. Sıcaklık en düşük 0 en yüksek ise 2 derece olacak. 

İstanbul 29 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

29 Aralık perşembe günü itibariyle İstanbul hava durumu verilerine göre karla karışık yağmur yağması bekleniyor. Sıcaklık en düşük -4 en yüksek ise -1 derece olacak.

İstanbul 30 Aralık hava durumu nasıl kar var mı?

30 Aralık cuma günü itibariyle İstanbul hava durumu verilerine göre kar yağışı İstanbul'u terk ediyor. Sıcaklık en düşük -6 en yüksek ise -2 derece olacak.

4 İLDE YOĞUN YAĞIŞ

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, perşembe ve cuma günü için Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli'de yoğun kar yağışı beklendiğini bildirdi.  

Bölge genelinin balkanlar üzerinden gelen yeni bir yağışlı sistemin etkisine girdiğini belirten merkez tarafından yapılan açıklamada, “Yağışların perşembe ve cuma günü bölgemiz genelinde etkili olacağı bekleniyor. Yağışların, Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli'de yoğun kar yağışı, Adıyaman’da ise kuvvetli yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor" denildi.

Yağışların,  2016 yılının son gününe kadar bölge genelinde etkisini sürdüreceğini de aktaran merkez, rüzgarın da perşembe günü Güneydoğu yönünden saatte 60 kilometre kuvvetli hızla eseceği bilgisini verdi. Uyarıda da bulunan merkez, yoğun kar yağışları nedeniyle, bölgede birbirine bağlayan karayollarında ulaşımda aksamalar olabileceğini, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi ihtimaline karşı vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olmasını istedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?