İstanbul'da silahlı saldırı!

Küçükçekmece Atatürk Caddesi'nde akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce yolda yürüyen vatandaşların üzerine ateş açıldı.

GİRİŞ 29.12.2016 07:17 GÜNCELLEME 29.12.2016 09:06
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Küçükçekmece Atatürk Caddesi'nde akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerin bulunduğu seyir halindeki araçtan cadde üzerinde bulunan vatandaşlara ardından da bir tekel bayisine ateç açıldı. Cadde üzerinde açılan ateş sonucu ağır yaralanan F. D. (21) isimli genç hastanede hayatını kaybetti. Tekel bayisine açılan ateşte ise bir kişi hafif şekilde yaralandı.

CADDE ÜZERİNDE ARAÇTAN ATEŞ AÇILDI

Olay, Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; saat 20.30 sıralarında Atatürk Caddesi üzerinde seyir halinde giden ve plakası öğrenilemeyen siyah bir araçtaki kimliği belirsiz kişi yada kişiler, cadde üzerinde bulunan vatandaşların üzerine henüz bilinmeyen bir nedenle ateş açtı. Açılan ateş sonucu araç kaçarken, ne olduğunu anlamayan vatandaşlar ise etrafa kaçtı. Bu sırada F. D. (21) isimli genç araçtan açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Araç aynı cadde üzerinde 400 metre ileride de bir tekel bayii önüne gelerek işyerine kurşun yağdırdıktan sonra kayıplara karıştı.Açılan ateş sonucu işyerinde bulunan E. T. (37) hafif şekilde yaralandı.Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde kanlar içinde yatan F. D.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Saldırı sonrası ağır yaralanan F. D.'nin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Hafif yaralanan E. T. ambulansla Kanuni Sultan SüleymanEğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

POLİS EKİPLERİ DETAYLI İNCELEME YAPTI

Her iki saldırı sonrası polis ekipleri olay yerini şeritle kapatarak detaylı çalışma yaptı. Polis ekiplerinin olay yerinde tüm delilleri inceleyerek kayıt altına aldı. Olay sonrası çevredeki işyerlerinin güvenlik kamera görüntülerini araştıran polis ekipleri, kayıplara karışan aracın kaçış güzergahındaki mobese görüntülerini de inceleme altına aldığı öğrenildi. Polis ekipleri her iki olay sonrası geniş çaplı soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 22
  • RIFKI 7 yıl önce Şikayet Et
    idamsız düzelmez bu işler gittikçe dahada kötüye gidiyor,millet birbirine saldıran saldırana herkes vahşi hayvan olmuş bir birine saldırmak için sürekli bahaneler arayıp duruyorlar.Kasten 3 sefer suç işlediği tespit edilmiş kişilerin cezası kesinlikle idamdır.o kişiden vatana millete asla hayır gelmez ve öyle kişiler toplum için büyük tehlikedirler.haksız yere birini öldürdüğü tespit edilenlerde direk idam edilmelidir.yakala sal yöntemi toplumda huzuru gittikçe bozuyor,şimdi bu silahlı saldırı yapanların kim bilir kaç sabıkaları vardır
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Idam isteyen arkadaşlar gelmesi mesele değilde bizim ulkede sucu olmayanlari asarlar.Nasil Menderesi suçsuz yere astilar.Hainleri birakip bu ülke icin calisan vatanini sevenleri asarlar korkumuz bu iste.
    Cevapla
  • silah 7 yıl önce Şikayet Et
    küçükçekmece malesef böyle özellikle geceleri takır takır silah sesleri hep duyulur özellikle kanarya mah. tam bir bataklık düğünlerdede bile çekinmeden kalaşnikof kulanırlar
    Cevapla
  • beka 7 yıl önce Şikayet Et
    devlet biziz arkadaşım ihbar edin bildiğiniz bişey varsa
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    siz daha idamı getirmeyin
    Cevapla
  • Necati 7 yıl önce Şikayet Et
    Küçükçekmece pkk lı teröristlerin rahatça cirit attığı yuvalandığı yerdir.en tehlikeli yerde artık küçükçekmecedir.İnanmıyorlarsa yetkililer takibe alsın görürler
    Cevapla
  • Adnan 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bas bas bağırıyor, şüphelendiğiniz kişileri ihbar edin diye, madem biliyorsunuz ne diye susuyorsunuz. Bu ispiyonculuk değil, vatanseverliktir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi