O protestoya soruşturma açılmadı!

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde Alperen Ocakları'na bağlı bir grubun, yılbaşı kutlamalarını protesto etmek için temsili 'Noel Baba'nın başına silah dayamasına soruşturma açılmadı.

GİRİŞ 01.01.2017 16:14 GÜNCELLEME 01.01.2017 16:34
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Nazilli'de Alperen Ocakları üyesi efe kıyafeti giyen bir grup genç, geçen 28 Aralık'ta Belediye Meydanı'na getirdikleri temsili Noel Baba'yı önce darp etti, sonra da başına silah dayadı. Vatandaşların şaşkın bakışları altında gerçekleşen eylem, efelerin zeybek oynamasıyla sona erdi.

Alperen Ocakları Aydın İl Başkanı Burak Yaşar eylemin ardından yaptığı açıklamada, "Tamamen Hıristiyan adetlerince Noel kutlanmasının karşısında olduğumuzu, bizim kendi manevi olarak, milli olarak bayramlarımızın nasıl kutlanması gerektiğini hatırlatmak amaçlı böyle bir organizasyon düzenledik" dedi.

Yapılan şiddet içerikli eylem tepkilere neden olurken, eylemle ilgili herhangi bir soruşturma başlatılmadığı belirtildi.

YORUMLAR 29
  • ismail oğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    bizim özümüzde böyle dandik ve karanlık işler yok bizim gençlerimizin de böyle şeylere ihtiyacı yok. hele bu sulu eylemin sonunda kafaya silah dayamak çok ama çok acayip bir iş, manyakça bir iş bu işlerin bu davranışların ne müslümanlıkla ne de müslümanlıkla yoğrulmuş Türklükle hiçbir alakası yok. bu saçmalıkların önü arkası ne ise iyice araştırılmalı ve engel olunmalı.
    Cevapla
  • ERCAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye laik ulkeyse eger ister Budis olur ister Noel Baba Ister Musluman kimden kime ne!! TURKIYE LAIK MI DEGILMI BU SORU ONEMLI
    Cevapla
  • İBRAHİM 7 yıl önce Şikayet Et
    valla iyi yapmışlar birilerine ceza verilcekse idam çıkartılıp vatan hainlerine ceza verilmeli adamlar en doğal hiristiyan geneleklerini protesto etmiş ne var bunda
    Cevapla
  • RUHİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Yok artık !
    Cevapla
  • gaddar 7 yıl önce Şikayet Et
    Gereksiz insanlardan gereksiz davranislar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!