Kurtulmuş'tan OHAL açıklaması

Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, OHAL'le ilgili yaptığı açıklamada 'gerektiği kadar devam edecek' dedi.

Kurtulmuş'tan OHAL açıklaması
Kurtulmuş'tan OHAL açıklaması
GİRİŞ 02.01.2017 18:53 GÜNCELLEME 02.01.2017 19:56
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bakanlar Kurulu sonrası basın toplantısı düzenleyen Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, OHAL'le ilgili bir soruya cevap verdi.

Kurtulmuş OHAL'in gerektiği kadar süreceğini belirten Kurtulmuş şunları söyledi:

OHAL bildiğiniz gibi laf olsun diye çıkartılmış bir karar değildir. İhtiyaca göre çıkartıldı. OHAL gerektiği kadar devam edecektir. Biz de isteriz ki yarın sabah kalksın. Bakanlar Kurulu'na gelmedi. Milletin bekası, normal zamanda yapamayacağımız bize güç veren bir mekanizme olduğu için OHAL'in bize vereceği destekler göz önünde bulundurularak değerlendirilecektir. Belki önümüzdeki Kurul'a gelir, bu hafta gelmedi.

YORUMLAR 10
  • 57.Alay 7 yıl önce Şikayet Et
    Problem yok.Uzatıldı taaki bunlar temizlenene kadar.
    Cevapla
  • nisa 7 yıl önce Şikayet Et
    Ohal 10 yıl devam etsin belki huzur gelir millete
    Cevapla
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    OHAL yetersiz kalıyorsa lütfen sıkı yönetime geçin.
    Cevapla
  • sezayi tunç 7 yıl önce Şikayet Et
    tanıdığım biri sırf üzerinde ne tahkikat nede ihtiyati tedbir kararı var.ihtiyati tedbir kararı olan biriyle aynı soyadı taşıdığı için hiç bir akrabalık bağı olmamasına rağmen soyadı benzerliğinden dolayı satın alacağı bir arsa için tapu memurlarının keyfiyetiyle ohal bürosuna sevkedildi.Müdür ben yoktum o gün diyor ohal bürosu tapuya bu türlü benzerlikten dolayı dosya göndermeyin diyoruz diyor. 1 ayı geçti hala savcı onayı bekleniyor.Savcı onayı gelince işlem yapılamayacakmış.savcı onayının ne gün geleceği belirsiz 1 ay mı 5 ay mı?? vatandaş mağdur olmaya başlamamalı.tapu müdürü 200 e yakın bu şekilde savcı onayı bekleyen işlem olduğunu söyledi...
    Cevapla
  • sezer sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben aydında ikamet ediyorum evet bende duymaya başladım bu tür olayları...savcıya gitmesi sıkıntı değil de işlemin ucunun sonunun belirsiz olması problem.bu tür işlemler 1 ay içinde en geç ohal bürosunda personel artırılmalı ve ilgili kurumlar arası bilgi alışverişi hızlandırılmalı.Hiç bir şekilde alakasız kişiler mağdur edilmemeli.muhalefet burada bu olayı kullanmaya başlamış kahvelerde dillenmeye başladı.bu işe bi el atmalı.O hal bürosunda onay için bekleyen dosyalar ivedilikle neticelendirilmeli.Devletimiz bu olanaklara sahip.
    Cevapla
  • ayyıldız 7 yıl önce Şikayet Et
    çokkkkkkkk güzellllllllll
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor