Küresel saldırının kodları

Ortaköy'de düzenlenen terör saldırısının tarihi ve teröristin kimliği saldırının kürsel kodları olduğunu ortaya koyuyor.

Küresel saldırının kodları
Küresel saldırının kodları
GİRİŞ 03.01.2017 08:52 GÜNCELLEME 03.01.2017 08:53
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Haber7 yazar Serkan Üstüner, Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını DAEŞ üstlenmiş olsa da saldırının kürsel kodlarını olduğunu kaleme aldı.

İşte Serkan Üstüner'in o yazısı;

Ortaköy’de düzenlenen profesyonel saldırının yapılışına, zamanlamasına bakıldığında karşımıza her ne kadar DAEŞ adlı dünyanın en sapık örgütü çıksa da aslında işin içinde uluslar arası devletlerin büyük bir planını görüyoruz.

Bu sömürü düzeninin sahiplerinin asıl amaçları: Türkiye’nin iç dinamiklerine yönelik bilinçli bir planı işletebilmek.

Şu saldırıda katilin silah tutuşuna baktığımızda sıradan bir teröristten ziyade ne yapacağını bilen, çok iyi eğitim almış biri göze çarpıyor.

Yüksek ihtimalle uzun süreden beridir uzman kişiler tarafından böylesine bir katliam için hazırlanmış.

Yılbaşı gecesinin seçilmesiyle toplumun birlik ve beraberliğine sözüm ona sekte vurulmak istenirken, İstanbul’un en güzide bölgesi de bilerek seçilmiş ki, yabancı turistin gözü korkutularak turizm baltalansın!

Tıpkı Taksim ve Sultanahmet saldırılarında olduğu gibi.

Terörü besleyen ve büyütenler artık plan yaparken birçok yönden saldırıya geçiyorlar. Öğrenemedikleri bir şey var: Burada besledikleri merdiven altı oluşumlardan, malum siyasi partilerden medet umuyorlar. Tek amaçları var: O da toplumda kamplaşma oluşturmak ve bunun üzerinden Türkiye’de istedikleri atı oynatmak.

Türkiye’de toplumu tutan ana damar buna asla müsaade etmez. Bu damar Osmanlı’nın ruhunu üfleyen sırdır. Şühedanın, gazi alperenlerin Horasan’dan sürdüğü nal sesidir. Bu ses köslerin, zillerin sesidir. Bu ruhun yeniden dirilmesini istemiyorlar.

Çökmekte olan düzenin efendileri üç yıldır sistematik biçimde hedeflerine Türkiye’yi koydular. Bu yıl da ellerinde kalan iki aşağılık terör örgütü olan DAEŞ ve PKK’yla iş görmeye çalışıyorlar. Son şansları için var güçleriyle saldıracaklar.

2017 yılı 300 yıl sonra ayağa kalkacak Türk devletinin yeniden tarih sahnesine çıkış yılıdır.

Alman ve İngiliz medyasının böylesine bir terör olayından sonra bile ‘2017 yılında Türkiye’de terörün artması bekleniyor’ diye haber yapması tam anlamıyla kimlerle savaş halinde olduğumuzun basit bir göstergesidir.

Dört kıtada adalet ‘Hilal’in gölgesinde gerçekleşti. Yine o hilal İslam’ın yegâne bayrağı olurken mazlumun da tek umudu oldu.

 Şimdi bunu görmek istemeyenler, bir kez sancak yükseldi artık geri dönüş yok.

KAYNAK: HABER7/SERKAN ÜSTÜNER
YORUMLAR 10
  • SSK EMEKLİSİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Haçlı lar yüzyıl yıllarca Müslümanlarla harp yaptı her seferin de de çok büyük bozgunlara uğradı ;Baktı ki olmuyor BİZ MÜSLÜMAN'ları yenemiyor ,çeşitli fitne tohumları ekerek BİZLERİ BİRBİRİMİZE düşürüp yoketmenin yolarını her defasın da denedi deneyecek denemeye de devam edecek.Peki biz MÜSLÜMANLAR ne yapıyoruz ?
    Cevapla
  • kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    dış ülkeler bize ne yapıyosa bizde onlara yapalım dişe diş kana kan hep bizim canımız yanmasın birazda onların canı yansın
    Cevapla
  • Doğan 7 yıl önce Şikayet Et
    ey küresel aktörler ne kadar aciz olduğunuz terör örgütlerinin arkasına sığınmanızdan belli olmuyormu Bu millet çanakkalede ne ise 15 temmuz dada o olmuş ve geleceğin süper gücü olacağını bir kez daha ortaya koymuştur,finoların dişleri ancak sahibini korkutur ...
    Cevapla
  • alşaha 7 yıl önce Şikayet Et
    pkk-pyd kökünün ülke içi ve ülke dışında kazılması şart, 20 ocaktan sonra gerisi çorap söküğü
    Cevapla
  • efem 7 yıl önce Şikayet Et
    her olayda bizde abd de aynısını yapalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya açıkladı: Cezalar iptal edildi
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur