Semt pazarında dehşet! Yaralılar var

Konya'nın Akşehir ilçesinde bir pazar yerinin çatısının çökmesi sonucu 4 kişi yaralandı.

GİRİŞ 05.01.2017 10:05 GÜNCELLEME 05.01.2017 11:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Perşembe günleri kurulan ilçe merkezindeki semt pazarının çatısı, biriken karlar nedeniyle sabah saatlerinde aniden çöktü.Bazı esnaf ve alışveriş için pazara gelen vatandaş, çatının metal parçaları ile düşen karların altında kaldı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Enkaz altında kalanların kurtarılması için çalışmalar sürüyor.Olay yerine gelen Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, çalışmaları yerinde takip ediyor.

Kaymakam Sezgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 kişinin enkaz altından kurtarılarak hastaneye kaldırıldığını söyledi.Sezgin, enkaz altında bir kişinin daha bulunduğu yönünde ihbar olduğunu dile getirerek, çalışmaların sürdüğünü belirtti.

 

YORUMLAR 7
  • kul 7 yıl önce Şikayet Et
    yahu dehset diyince korktum bende...Allah korumus neyse cok sukur...
    Cevapla
  • serhat 7 yıl önce Şikayet Et
    belediyeler ihalelerde hep ucuz firmaları ve urunleri seciyorlar siz bizler icin en kaliteli urunleri alıp insaat yapmalısınız. cunku bizim paramıs ile orada maas alıyor ve görev yapıyorsunuz.
    Cevapla
  • demir ersoy 7 yıl önce Şikayet Et
    bu belediyeler ne kadar aciz kar kalınlığı belli birseviyeyi geçtimi köy yerlerinde bile bazen sabahlara kadar uyuma dan damları kürürdük çökme riskini orta dan kaldırmak için şimdi bakıyorum belediyelere hergün ya bir sıporsalonunun çatısı çöküyor ya deponun ya pazar yerinin Allah aşkına sizin hiçmi aklı başında çalışanınız yok vinc yardımıyla o çatılar çökmeyi beklemeden her kar yağışından sonra temizlenebilir hatta komparasör yardımıyla temizlenebilir yazık tır milli sevet
    Cevapla
  • Türkiyem 7 yıl önce Şikayet Et
    İhmali olan babam bile olsa hesabını vermeli, ihmali olanın hesabını kapatıp görmezden gelen olursa onlar da hesap vermeli.
    Cevapla
  • Bülent Gönenç 7 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle hesap hatası...Akşehir , bilinen bir yer ve her kış kar yağar.Yağan kar bellidir..Öyleyse çatının makasları yapılırken bunlar hesaplanmalıydı..Şimdi bu işin altından ne çıkar..Ya belediyeye yakın bir mütehittir yada belediye ucuz diye bu işi bir demirciye yaptırmıştır.Çatı yaparken de '' bu iş yanlış oluyor diyenler'2 azarlanmışve abi birşey olmaz demiştir. Şimdi bu işin sorumlusu Belediye şiddetle cezalandırılmalı ve bu işte zarar görenlere tazminat ödemelidir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur
Barış Alper Yılmaz şov yaptı! Galatasaray liderliğini sürdürdü