PKK'ya ağır darbe... En büyüğü yok edildi!

Ordu'nun Mesudiye İlçesi kırsalında bulunan terör örgütünün en büyük sığınağı imha edildi

PKK'ya ağır darbe... En büyüğü yok edildi!
PKK'ya ağır darbe... En büyüğü yok edildi!
GİRİŞ 06.01.2017 16:06 GÜNCELLEME 06.01.2017 16:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

PKK tarafından Karadeniz Bölgesi kırsalına, sansasyonel eylem yapması amacıyla gönderilen 12 kişilik sözde ‘Karadeniz Açılım Grubu’nun tamamı, geçen yıl güvenlik güçlerinin Gümüşhane, Giresun, Trabzon, Ordu ve Erzincan’da düzenlediği başarılı operasyonlarla etkisiz hale getirildi. Ordu Mesudiye kırsalında 6 PKK’lı teröristin öldürülmesinin ardından, teröristlerin çantasından çıkan harita doğrultusunda, bölgede yürütülen ve halen devam eden operasyonlarda 2 sığınak ortaya çıkarıldı. 



EN BÜYÜK SIĞINAK

Mesudiye kırsalında ormanlık alanda bulunan ve PKK’nın Karadeniz’de ele geçirilen en büyük sığınağı olduğu belirtilen yerde, örgütsel dokümanlar, harita, patlayıcı düzenekleri, bol miktarda yaşam malzemesi ve yiyecek ele geçirildi. 



Sığınaklar güvenlik güçleri tarafından imha edilerek kullanılmaz hale getirildi. Ordu kırsalı ve yaylalarında PKK’nın kış üstlenmesine geçmesini önlemek amacıyla da komandoların -15 derece soğukta, zorlu kış şartlarına rağmen halen operasyonlarını sürdürdüğü, örgütün bölgedeki diğer sığınaklarının aranmasına devam edildiği belirtildi.

YORUMLAR 3
  • Türker akbulut 7 yıl önce Şikayet Et
    Askerimiz ayaklarının altındaki botları öperiz helal olsun canıyla bedel ödeyen bir başka ordu yoktur onun icindir ki şehitlik makamı denen en yüksek makama ulaşırlar
    Cevapla
  • gafiller 7 yıl önce Şikayet Et
    ordu gibi yerde signak hic kimse gormemismi hayinler icimizde o yuzden taaa orduda signak yapmislar allahim bu zalimlere firsat vermesin yillardir kan dokuyorlar ocaklar soduruyorlar ulkenin madi manevi gucunu tuketuyorlar ne ugruna yapiyorsunuzdiye sorsalar bilmezler sadece birileri emir veriyor onlarda yapiyor sanki bir robotmus gibi yazik ya sen insansin kula kul olma bu ulke bizim sen burdan baska yere sigmazsin gel ulkene sahip cik masa olmak sana zarar verir
    Cevapla
  • Arif 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah askerlerimize güç versin ve korusun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'