Cenaze namazı kılanların üzerine tente çöktü

İstanbul Ataköy 5. Kısım Camii'nde yoğun kar yağışı yüzünden avludaki tente çöktü. Cenaze namazı sırasında gerçekleşen olayda, 2 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi yaralandı.

GİRİŞ 10.01.2017 14:07 GÜNCELLEME 10.01.2017 17:01
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde bulunan Ataköy 5. Kısım Camii'nde cenaze namazı sırasında kardan dolayı branda çöktü. Kar altında kalan insanlar olduğu öğrenildi.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti.

2 ÖLÜ 23 YARALI

Cemaatin yardımıyla kar altındakalan bazı vatandaşlar kurtarıldı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, basın mensuplarına kazada 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 2'si ağır 23 kişinin yaralandığını açıkladı. 

MÜFTÜDEN AÇIKLAMA

İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, kar nedeniyle tenteleri çöken Ataköy 5'inci Kısım Camii'ne gelerek, cami imamı Adem Karabey'den bilgi aldı. Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Yaran, "Olay araştırılacak incelenecek. Şu an kimin kusurlu olduğunu arama zamanı değil" dedi.

"Kurumsal anlamda birbirimizi suçlamanın anlamı yok" diyen Yaran, "Cami görevlilerimizin daha önce yaptığı görüşmeler var. Bunlar araştırılır kimin ne kusuru varsa gerekeni yapılır" diye konuştu.Cami imamının uyarı anonsu yaptığını kaydeden Rahmi Yaran, "Cami imamımız defalarca anons yapmış, gerekli yerlerle telefon görüşmesi var. Bu alana girmeyin diye şerit çektirmiş" şeklinde konuştu.Yaran, "Tehlike daha önce görülmüş ve ilgililere bildirilmiş. İlgililer vaktinde gelmemişler" ifadesini kullandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 21
  • pkksavar 7 yıl önce Şikayet Et
    bu sosyete tenteleri baya moda olmuştu. neyse kar için olmadığını anladılar artıkın, neymiş güneşlik kar için kullanılmazmış..
    Cevapla
  • İsimSiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Vefat edenlere Allah rahmet eylesin, yaralilara da Rabbim şifa versin inşaallah.
    Cevapla
  • Kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    Namazı kılınan kişi hayatta iken nasıl bir günah işlediyse artık ?
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    yoruma bak çay demle ne adamlar var ya
    Cevapla
  • Abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    Böyle düşünmek çok yanlış. Zanla hükme varılmaz.
    Cevapla
  • ... 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne alakası var
    Cevapla
  • mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok amam çoook tedbirsiz umursamaz bir milletiz..Bu camiilerin dernekleri ne işe yarar!geçenlerde Konya'da (Beyşehir ilçesinde)pazar yerinin çatısı çökmüştü,bu akla gelir ve tedbir alır..ama nerde bizde o sorumluluk..Emin olun düşünme diye bir şeyimiz,çabamız yok,akıl yürütme gibi bir durumumuz yok..yani her konuda tembeliz..ders almak nedir bilmeyiz..Şimdi ayıkla pirincin taşını,kime yanarsın?
    Cevapla
  • selim 7 yıl önce Şikayet Et
    5 dakikalık bir namaz kilinacak halk kapali sicak yer olsun istiyor.Camiye geldiğinde de ceketini cikarircasina sicak ortam istiyor.Bu beleşçi olmamak lazim.Ne diyelim sözüm onlara her şeyden şikayetçi olanların nefisleri sağ olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular