Reina saldırganı Türk düşmanı çıktı

Reina saldırganı Özbek asıllı terörist Masharipov’un geçen yıl Türklüğe ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği için dövüldüğü tespit edildi.

Reina saldırganı Türk düşmanı çıktı
Reina saldırganı Türk düşmanı çıktı
GİRİŞ 11.01.2017 02:42 GÜNCELLEME 17.01.2017 11:08
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İstanbul Beşiktaş'ta eğlence kulübü Reina'ya silahlı saldırı düzenledikten sonra kayıplara karışan Özbek asıllı Abdulkadir Masharipov'un geçen yıl İstanbul'da bir Uygur derneğinde DEAŞ propagandası yapıp Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan aleyhine konuşunca tekme tokat dışarı atıldığı belirlendi.

DEAŞ'lı terörist İstanbul'da Özbek, Kırgız, Uygur gibi Türk Cumhuriyetleri'nden gelen vatandaşların kurduğu derneklere de gidip gelen Masharipov, tam bir Türk düşmanıydı. Hatta geçen yıl İstanbul'da Uygur Türkleri'ne ait bir dernekte küfürler edip Türklüğe hakaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhine de konuşan Masharipov "fitneci" diye dövülerek dışarı atıldı.

Soruşturmayı derinleştiren emniyet güçleri, Masharipov'un DEAŞ'a karşı olanları bedbaht olarak nitelendirdiği ve Erdoğan'ın koltuğunun altına sığınmakla suçladığı belirtildi. Reina saldırısında 39 kişi hayatını kaybetmiş, 65 kişi de yaralanmıştı. Olayın ardından kayıplara karışan teröristi arama çalışmaları sürüyor.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 14
  • zafer 7 yıl önce Şikayet Et
    kapilari neyudugu belirsiz orta asyalilara acarsan vizeleri kaldirirsan arsizi hirsizi dolar bu yoldan donmeli hukumet vize uygulayin yetkilileri uyarin
    Cevapla
  • AbdurRahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam dışarı çıkmış , yaralı süsü vermiş kendine oysaki oradan çıkan herkes potansiyel teröristti hepsinin başına bir polis koyup sorgusu alınmadan bırakılmamalıydı. polisimize ders olsun birdaha böyle birşey olursa çıkanları hemen bırakmasın hastaneye gidenlerin de başına bir polis konulsun sorgusu alınana kadar. aksi takdirde cia kacırır böyle adamlarını.
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    ah yakalasak su iti
    Cevapla
  • Fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    Yol geçen hanı gibi ülkeyiz en az 6-7 milyon suriye, ırak, afrikalı, afgan, pakistan, turki cumhuriyetlerinden gelme ne olduğu kim olduğu belli olmayan aç insan var ülkede, başta vizelerin biran önce kalkması lazım gürcüler afrikalılar büyük oranı hırsızlığa geliyor, bankadan çıkanları takip edip silahla gasp yapıyorlar ülkelerine kaçıp yeni kimlikle aynı olayı tekrar ediyorlar, vizeler kalkmalı..... Ülkedeki 7 milyon kim olduğu meçhul kişiler gönderilmeli, yoksa daha kötü günler bizi bekliyor.
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuzda bu millete silah doğrultan, mermi atanlar başka ülkelerden mi gelmişti? Savcımızı başka ülkenin insanları mı öldürdü. Tüm PKK'lılar başka ülke vatandaşı mı? Yaptığınız düpedüz ırkçılık. O saydığınız ülkelerde bizim huzurumuz için dua eden milyonlarca insan var.
    Cevapla
  • dadaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum..devlet bu arkadaşın dediğini biran önce yaparsa ülkemizde terör sıkıntısı kalmaz
    Cevapla
  • hayri 7 yıl önce Şikayet Et
    misal askabatlilarda bizi sevmez pek. orta asyaya giden bilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor