Ankara, Kütahya, Eskişehir'de yarın okullar tatil mi? Hava durumu

12 Ocak perşembe günü Ankara, Kütahya, Eskişehir'de okullar tatil olacak mı? Kar yağışı ve don olaylarının yoğun bir şekilde olması sebebiyle Ankara, Kütahya, Eskişehir'de hava durumu raporu büyük merak konusu oldu.

Ankara, Kütahya, Eskişehir'de yarın okullar tatil mi? Hava durumu
Ankara, Kütahya, Eskişehir'de yarın okullar tatil mi? Hava durumu
GİRİŞ 11.01.2017 12:33 GÜNCELLEME 11.01.2017 12:33

Öğrenciler ve veliler Ankara, Kütahya, Eskişehir'de 12 Ocak perşembe günü okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Hava durumu raporlarına göre kar yağışının ve yoğun şekilde don olaylarının yaşanması sebebiyle okulların tatil edilmesi gündeme geldi. Peki konu ile ilgili valilikten açıklama yapıldı mı? İşte detaylar

Ankara, Kütahya, Eskişehir'de yarın okullar tatil mi?

12 Ocak perşembe günü Ankara, Kütahya, Eskişehir'de okulların tatil olup olmadı belli olmadı. Özellikle öğrenciler sevindirici haberi merakla beklerken okulların tatil olması hususunda valilikten bir açıklama gelmedi. Ankara, Kütahya, Eskişehir'de yarın okulların tatil edilmesi durumunda haberimizden öğrenebilirsiniz

HAVA DURUMU RAPORLARI

Ankara: Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre ANKARA'DA 12 Ocak perşembe günü yoğun kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en düşük -2 en yüksek ise 2 derece olacak.  Kar yağışının perşembe gününe kadar yağması bekleniyor.

Kütahya: Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre KÜTAHYA'DA 12 Ocak perşembe günü yoğun kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en düşük -2 en yüksek ise 3 derece olacak.  Kar yağışının perşembe gününe kadar yağması bekleniyor.

Eskişehir: Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre ESKİŞEHİR'DE 12 Ocak perşembe günü yoğun kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en düşük -1 en yüksek ise 3 derece olacak.  Kar yağışının perşembe gününe kadar yağması bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti