Sakarya'da PKK'lılar böyle yakalandı!

Sakarya’da PKK terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheli adliyeye sevk edildi. Operasyon anı kameralara saniye saniye yansıdı.

GİRİŞ 11.01.2017 15:10 GÜNCELLEME 11.01.2017 15:15
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon yapmış, operasyon kapsamında 8 şüpheli gözaltına alınmıştı.

İkametlerde yapılan arama da çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmişti. Yapılan operasyon kameralarca saniye saniye kaydedildi.

Aralarında Halkların Demokratik Partisi (HDP) Sapanca İlçe Başkanı Ercan Tepe, Adapazarı İlçe Başkanı M.Hakkı Sonsuz, üniversite öğrencileri M.O, M.N.A ile M.S.Ç, Z.K, M.G. ve K.K. alınan sağlık raporunun ardından adliyeye sevk edildi.



 

YORUMLAR 19
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Direneni vurun.
    Cevapla
  • nurullah 7 yıl önce Şikayet Et
    ya bunlar sakarya ya ne ara geldiler yıllardır sakaryadım ALLAH vatanımızı korusun
    Cevapla
  • Turkiyemm 7 yıl önce Şikayet Et
    O ne detaylı bir videoydu ilk defa bu kadar detaylisini gördüm doğrusu :) bi ara duruşmaya nasıl ciktiklarini ve içeri nasıl girdiklerini de gosterecekler sandım :)))
    Cevapla
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    devamini bekliyoruz temizlige devam
    Cevapla
  • Seref 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu PKK lilarin yedi sülalesini türkiye den süreceksin basta kilicdaroglu öyle aylik vermeyeceksin terörle mücadele bu degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü