Esenler'de çatıdan düşen kar birikintisi korkuttu

Esenler'de akşam saatlerinde 5 katlı bir binanın çatısında biriken kar kütleleri ağırlık yapınca sokak içersine düştü. Olayda şans eseri yaralanan olmadı.

Esenler'de çatıdan düşen kar birikintisi korkuttu
Esenler'de çatıdan düşen kar birikintisi korkuttu
GİRİŞ 12.01.2017 00:14 GÜNCELLEME 12.01.2017 00:14

Olay, Esenler Turgut Reis Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saat 21.00 sıralarında 520. Sokak'ta bulunan 5 katlı bir apartmanın çatısında biriken kar kütleleri ağırlık yapınca kiremitlerle birlikte sokağa düştü. Olay sırasında sokakta kimsenin olmaması olası bir can kaybı ve yaralanmayı önledi. Çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Sevk edilen polis ekipleri çevrede önlem alırken, Esenler Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri de şerit çekti. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, merdiven aracıyla apartmanın çatı katına ulaşarak halen duran ve tehlikeye yol açabilecek kar kütlelerini temizledi. Zabıta ekipleri, binada oturan vatandaşlara cama çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu. 

Olayın yaşandığı binada oturan Mehmet Ulu, "Karlar düştüğünde işyerinden yeni gelmiştim. Şu anda herhangi bir can tehlikesi yok, arabalarda zarar yok. Her şey kontrol altında, telefon ettik 5 dakika sonra polisler geldi" dedi.

İtfaiye ekipleri bina sakinlerine bilgi verdikten sonra olay yerinden ayrıldı. Zabıta ekiplerinin, çatıda kalan kar birikintilerinin düşme ihtimaline karşı sokaktaki önlemleri sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi