Ahmet Davutoğlu Fetullah Gülen ile bakın neden görüşmüş!

Darbe girişimiyle ilgili Meclis Araştırma Komisyonu metin gönderen Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile neden görüştüğünü açıkladı.

Ahmet Davutoğlu Fetullah Gülen ile bakın neden görüşmüş!
Ahmet Davutoğlu Fetullah Gülen ile bakın neden görüşmüş!
GİRİŞ 13.01.2017 10:54 GÜNCELLEME 13.01.2017 10:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili TBMM Araştırma Komisyonu’na bilgi verdi.

NTV’den Deniz Kilislioğlu, Ahmet Davutoğlu’nun komisyona ilettiği metne ulaştı. Bakın Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, FETÖ elebaşı Gülen ile neden görüşmüş...

Ahmet Davutoğlu, Fethullah Gülen ile görüşmesinin gerekçesini anlatırken "2013 BM Genel Kurulu toplantısına seyahatim öncesinde Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığımız değerlendirmede, bu yapının gittikçe artan bir şekilde Türkiye karşıtı çevrelerce kullanılmaya müsait hale gelmesi hasebiyle, Gülen’in daha önce yapılan çağrılar çerçevesinde Türkiye’ye getirilerek kontrol altına alınmasının gerekli olduğu kanaatine vardık" ifadelerini kullandı.

FİDAN'IN İFADEYE ÇAĞRILMASI

MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın ifadeye çağrılmasıyla FETÖ'yle ilgili kanaatinin somut şüpheye dönüştüğünü vurgulayan Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bu olay, o döneme kadar daha çok dini cemaat ve sivil toplum hareketi olma nitelikleriyle öne çıkan bu yapının gerçek niteliği ve hedefleri konusundaki soru işaretlerini pekiştirdi."

YORUMLAR 1
  • alihaaydar 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ne kadar necis bır örgüttür hala uyanmayan kardeçlerimizi bir an önce gerçeyi görmeleri için dua ediyoruz lakin nasıl bir bataklık ve necis bir örgüte üye oldukları farkında değiller tarihte böyle şeytani ve hainlik görülmedi duyulmadı kahhar ismi ile kahru prişan etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti