Fizik dersindeki FETÖ propagandası kamerada

Bursa'da kapatılmadan önce görevli olduğu dershanede, öğrencilere Fetullah Gülen'in görüntüsünü izletip FETÖ/PDY propagandası yaptığı ortaya çıkan fizik öğretmeni gözaltına alındı.

GİRİŞ 12.01.2017 13:44 GÜNCELLEME 12.01.2017 23:50
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bursa'da Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan merkez Osmangazi ilçesindeki  Yeşilırmak Kehkeşan eğitim İşletmeleri A.Ş'ye ait bir dershanede üniversiteye  hazırlık için eğitim görürken, fizik öğretmeni A.K'nin, örgüt elebaşı Fetullah  Gülen'in 17-25 Aralık operasyonlarıyla ilgili yaptığı konuşmayı sinevizyonla  sınıftaki öğrencilere izlettirmesini gizlice cep telefonuna kaydeden D.K, üzerinden zaman geçmesine karşın olayı babası E.K. ile paylaştı.

Baba E.K'nin video kaydıyla dershane yöneticileri hakkında şikayetçi  olması üzerine operasyon başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize  Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 17-25 Aralık operasyonlarıyla ilgili  girişimleri kamuoyu nezdinde legal hale getirmeye ve öğrencilere örgütün  ideolojisini empoze etmeye çalışan şüphelilerden söz konusu fizik öğretmeni  A.K'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 18
  • Osmaniye 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet öğretmenlerden daha çok araştırılmalı çünkü bunlar üniversite okurken onların evlerinde kalıp bir tek Ramazan aylarında 2-3 tane zenginin iftar yaptırmasıyla minnet borçlarını ödeyemeyen diplomalı cahiller.
    Cevapla
  • omer 7 yıl önce Şikayet Et
    hala varmi bunlar
    Cevapla
  • m 60 7 yıl önce Şikayet Et
    en masumu haksızlığa uğrayanlar dediğiniz bu öğretmenler değil mi fetö ye yıllarca eleman kazandıranlar. o öğretmenler değilmiydi abi abla olma yarışına girenler. fırsatını bulurlarsa kaldıkları yerden yola devam derler.
    Cevapla
  • arıcı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu sümüklüden nefret ediyorum
    Cevapla
  • samimi 7 yıl önce Şikayet Et
    Munafik yetistirme okullari .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı