Türkiye'ye karşı 'kalleş' ittifak!

İzmir Adliyesi ve Reina saldırıları sonrası yapılan araştırmada iki saldırıda da zırh delici çelik uçlu kaleşnikof mermisi kullanıldığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 16.01.2017 09:54 GÜNCELLEME 17.01.2017 10:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İzmir Adliyesi’ne PKK, Reina’ya ise DEAŞ saldırdı. Her iki terör örgütünün aynı kaynaktan beslendiği ise kullandıkları kurşunla ortaya çıktı. İki saldırıda da zırh delici çelik uçlu kaleşnikof mermisi kullandıkları belirlendi.

İzmir Bayraklı Adliyesi'nde hakim ve savcıların kullandığı C Kapısı girişinde 5 Ocak günü PKK'lı teröristler tarafından bombalı araçla saldırı düzenlenmiş, polis memuru Fethi Sekin canı pahasına teröristlerle çatışarak şehit olmuştu. Olayda zabıt katibi Musa Can da hayatını kaybetmişti. PKK'lı iki terörist ise ölü olarak ele geçirildi. Fethi Sekin tabancasının son mermisi bitene kadar teröristlerin üzerine gitti ve büyük bir katliamı önledi.

FETHİ SEKİN'İN OTOPSİSİNDE ÇIKTI

Kahraman polis Fethi Sekin'in otopsisi sonrası ilginç bir detay ortaya çıktı. İstanbul'da yılbaşında ünlü eğlence kulübü Reina'da 39 kişiyi öldüren DEAŞ'lı teröristin kullandığı mermi ile İzmir Bayraklı'da adliyeye düzenlenen saldırıda kullanılan merminin aynı tip olduğu ortaya çıktı. Her iki saldırıda da kullanılan mermilerin zırh delici çelik uçlu olduğu belirlendi. Çelik uçlu merminin, diğer kaleşnikof mermisine göre daha fazla etkisinin olduğu, yakın mesafeden atıldığı takdirde çelik yeleğin dahi işe yaramadığı öğrenildi.

AYNI MERMİYİ KULLANAN İKİ ÖRGÜT

İsimleri farklı iki terör örgütünün de saldırılarda aynı mermiyi kullanması dikkat çekerken, DEAŞ ve PKK'nın birlikte hareket ettiği bir kez daha ortaya çıktı.

 

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 9
  • kaptan 7 yıl önce Şikayet Et
    deas i pkk si fetö sü de ayni bu soysuzlarin hepside cia dan besleniyor emirleri cia dan aliyor bunu neden kabullenip te geregi yapilmiyor abd ye ülkemizden ayril incirlikten cik denilmiyor varsa yoksa her iki oylad ada ayni kusrsunlar ayni yere hizemet vs kim o hizmet edilen yer CIA MOSSAD MI6 bnd DEGIL MI ?
    Cevapla
  • En iyi hamle 7 yıl önce Şikayet Et
    Dolar ve Euro yu 1 TL ye sabitleyelim.
    Cevapla
  • Doğulu 7 yıl önce Şikayet Et
    Mermiler zırhı geçebilir.Aslan yürekli vatan evlatlarını asla.Bir,ölür.Bin diriliriz
    Cevapla
  • haydar 7 yıl önce Şikayet Et
    demekki abd her ikisinede mühimmat sağlıyor abd ve ab ye karşı hamlelerimizi geciktirmeden yapmalıyız şer ittifakını dağıtmalıyız
    Cevapla
  • Mizah 7 yıl önce Şikayet Et
    Hepsine silah ve mühimmatı ABD veriyor. Aynı olması normaldir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar