Kazada yola savrulan yazı dikkat çekti

Antalya'da meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Kaza sonrası araçtan çıkan "Güvenli sürüş hayat kurtarır" yazısı ise dikkat çekti

Kazada yola savrulan yazı dikkat çekti
Kazada yola savrulan yazı dikkat çekti
GİRİŞ 16.01.2017 17:05 GÜNCELLEME 16.01.2017 17:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Antalya'nın Korkuteli-Elmalı Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı ve Cumhuriyet Savcısı olan eşi ile iki çocuğu trafik kazasında yaralandı.

KAMYONET KONTROLDEN ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, Korkuteli'den Elmalıistikametine giden Durmuş Kara idaresindeki 07 BHK 41 plakalı üzerinde traktör yüklü kamyonet, yolun buzlu ve kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçtikten sonra Elmalı'dan Korkuteli istikametine seyir halinde olan Elmalı Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Soysal'ın (40) kullandığı 07 FTH 58 plakalı otomobile çarptı.

OTOMOBİLİN ÜSTÜNE DEVRİLDİ

Kazada, traktör, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Soysal'ın kullandığı otomobilin üzerine devrildi. Otomobil içinde bulunan Fatih Soysal, yanında bulunan eşi Cumhuriyet Savcısı İdil Melek Soysal (36) ve çocukları Yusuf Tuna Soysal (9) ve Mehmet Alp Soysal (5) yaralandı. Yaralılar Özel Medi Yaşam Hastanesi ve Korkuteli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İKİ YARALI AYAKTA TEDAVİ EDİLDİ

Yaralı İdil Melek Soysal ve çocukları ilk müdahalelerin ardından Akdeniz ÜniversitesiHastanesine sevk edilirken, Fatih Sosyal ve kamyonet şoförü Durmuş Kara ayakta tedavi olup taburcu oldu.

"GÜVENLİ SÜRÜŞ HAYAT KURTARIR"

Kaza sonrası otomobilden yola fırladığı tahmin edilen 'güvenli sürüş hayat kurtarır' yazısı görenlerin dikkatini çekti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • tuna 7 yıl önce Şikayet Et
    Sen tedbir alıyorsun bir yere kadar,adam karda kış da kaya kaya geliyor ,bırak kış lastiğini normal lastiği bile kabak.tanıdık kim varsa kış lastiğini anlatiyorsun,senede kaç sefer kar yağıyor diyor.güzel ülkemde kış lastiğini kar lastiği zannediyorlar.maalesef bilinç yok,trafik bilgisi yok,saygı yok.(trafiği kastediyorum) ne diyelim Allah yardım etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'dan 11 kat daha büyük! Tarih verdiler: Şeytan lakaplı kuyruklu yıldız yaklaşıyor!
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi