İşte yerdeki teröristin sırrı!

Reina saldırganının yakalandığı dairenin, 15 Ağustos 2016’da 6 aylığına, aylık 750 TL’den kiralandığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 18.01.2017 08:59 GÜNCELLEME 18.01.2017 12:24
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Yılbaşı gecesi Reina'da 39 kişiyi katleden terörist Abdulkadir Masharipov dün gece düzenlenen operasyonla kıskıvrak yakalandı. Saldırganla birlikte biri Iraklı erkek ve 3 kadın da gözaltına alındı. Teröristin yakalandığı ev de çok konuşuldu.

750 TL'YE KİRALANDI

Tüm bu yaşananların ışığında Reina saldırganının yakalandığı dairenin, 15 Ağustos 2016'da 6 aylığına, aylık 750 TL'den kiralandığı ortaya çıktı

KAFASINA BASILAN TERÖRİST EVİ KİRALAMIŞ

Ev sahibinin de yabancı uyruklu olduğu tespit edildi. Dairenin sahibi Nurullah Zaki Haser evini kiralaması için Esenyurt'taki bir inşaat firmasına anahtar bıraktı. Firma da evi 1500 TL depozito, 750 TL peşinat ve aylık 750 TL karşılığında 6 aylığına Ali Jameel Mohammed'e kiraladı. Site yönetimine de bu kontrat teslim edildi. Site, kiracılara elektronik giriş kartları verdi.

Bahsedilen Ali Jameel Mohammed'in operasyon sırasında kafasına basılarak yakalanan terörist olduğu belirtildi. 

 

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 27
  • Alican 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu demek oluyorki Türkiyede 39 kişiyi canice öldürmenin karşılığı 173 bin dolar.Bunların bu ülkede ne işi var ya..Niye sokuyorsunuz bunları içimize?Yerin dibine batsın parasıda kirasıda,getiriside zıkkımın kökünü yiyin ya.Her şey paramı?..
    Cevapla
  • celal 7 yıl önce Şikayet Et
    Asla mülteciler Kamplar dışına yerleştirilmemeli. Gerekli tedbirler alınsın, bunun Türkü, Arabı, Kürdü olmaz. Terörist teröristtir.
    Cevapla
  • kayı boylu 7 yıl önce Şikayet Et
    o caniyi yakalayan emniyet memurlarını kutluyorum ve hepsinin alınlarından öpüyorum ve ve o canilerin kafasına basan kardeşimin ayaklarını öpüyorum.
    Cevapla
  • RUHİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Açgözlülük teröriste bile ev kiralatır
    Cevapla
  • Hayret 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz mecburmusunuz bu yabacılara ev satmaya ? nedir bu gaflet, bütün istanbul istanbul olmaktan çoktan çıktı. heryer mülteci ama hiç bir söz fayda vermiyor her tarafımız dert oldu dert
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?