Polisi gördü! Öcalan çıkarmasını bıçakla kazıdı

Adana'da bir kadın, iş yerinin duvarına yapıştırılan Abdullah Öcalan’ın posterini bıçakla kazıdı.

Polisi gördü! Öcalan çıkarmasını bıçakla kazıdı
Polisi gördü! Öcalan çıkarmasını bıçakla kazıdı
GİRİŞ 19.01.2017 11:14 GÜNCELLEME 19.01.2017 12:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Adana Emniyet Müdürlüğü, bölücü terör örgütü PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri yaptığı mahallelerde uygulamalarını sürdürüyor. Uygulamalar sırasında bir kadın, iş yerinin duvarına yapıştırılan Abdullah Öcalan’ın posterini bıçakladı kazıdı.

750 POLİSLE UYGULAMA

PKK yandaşlarının sık sık korsan gösteri yaptığı Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi’nde 750 polisle uygulama yapıldı. Uygulamaya terör, uyuşturucu, asayiş, çevik kuvvet ve özel harekat polisleri katıldı. Zırhlı araçlarla caddenin her iki tarafını da kapatan polis cadde boyunca uygulama başlattı. Terör ve özel harekat polisleri de sokak başlarında herhangi bir saldırıya karşı uzun namlulu silahlarla önlem aldı.

Polis cadde ve sokak başlarında çok geniş güvenlik önlemi alırken, bir özel harekat polisinin elindeki uzun namlulu silahın yanı sıra sırtında yüzlerce mermi sarılı olması dikkat çekti. Yunus polisleri de uzun namlulu silahlarla sokaklarda uygulama yaptı.

HEMEN ÇIKARTAYIM

Polis uygulama yaparken bir iş yerinin duvarında bölücü terör örgütü PKK’nın elebaşısı Abullah Öcalan’ın çıkarmasının duvara yapıştırıldığını gördü. Bunun üzerine polis iş yeri sahibi kadını uyardı. Kadın, Öcalan’ın çıkarmasını görünce, "Ben yeni görüyorum, gece yapıştırıyorlar ama hemen çıkartayım" dedi.

Kadın daha sonra bıçakla Öcalan’ın çıkarmasını duvardan kazıdı. Polis ayrıca duvarlara terör örgütü PKK lehine yazılan yazıları da boya ile sildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Artık devlet sert yüzünü gösterme vakti gelmiştir
    Cevapla
  • Sivaslı 7 yıl önce Şikayet Et
    Adana Seyhan ilcesindeki havaalanindaki mahalle hep pkk afisleri var
    Cevapla
  • kürd 7 yıl önce Şikayet Et
    aydın rumuzlu eger sen o bölğede otursaydın senin o bayanın yüreği kadar yürekli olacağından %100 şüphem vardır senin oturduğun şehiri yaz mahalenden,köyünden,semtinden,akrabandan,gerek pkk,bdp,sol,işiit ne varsa karşı koymayan vatan hainidir.ben 58 yaşındayım ömrümü ülkücü harekete verdim.. hemde bir kürd olarak diyarıbekirde eger cevap veren olursa vatan sevgisi nasıl olmalı açıklarım herkes ettiğini bulur.
    Cevapla
  • AYDIN 7 yıl önce Şikayet Et
    Yemezler hanımefendi çarkçılğı kimden öğrendin acaba
    Cevapla
  • sibel 7 yıl önce Şikayet Et
    duvardan degil, kalbinizden ve beyninizden kazıyın...
    Cevapla
  • pala 7 yıl önce Şikayet Et
    Sibel hnm çok güzel demişsin kalbe ve beyine yerleşen lisana ve vücuda hükmeder onun için kalpten ve beyinlerden çıkarmak lazım veya kalbe ve beyine yazılmasına vesile olan olumsuzlukları ortadan kaldırıp gerçek kardeşlik hukukunu yükseltmek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!