Melissa'dan kötü haber geldi

Burdur'da kaldığı pansiyonda, çarşafla tavana asılı bulunan lise öğrencisi 18 yaşındaki Melissa Rüya Onur, 5 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Melissa'dan kötü haber geldi
Melissa'dan kötü haber geldi
GİRİŞ 19.01.2017 18:02 GÜNCELLEME 19.01.2017 18:02
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Burdur 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencisi Melissa Rüya Onur'a geçen cumartesi ulaşamayan arkadaşları, kaldığı Göller Yöresi Anadolu Lisesi pansiyonundaki odasını kontrol etti.

Odada tavana bağlı yatak çarşafına boynundan asılı halde bulunan Melissa Rüya Onur, çağrılan ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanenin yoğun bakım servisinde 5 gündür tedavi gören Melissa Rüya Onur, bugün yaşamını yitirdi.

YORUMLAR 8
  • Hüseyin Dayi 7 yıl önce Şikayet Et
    Genc kizlar gencler her problemin bir cözümü vardir,insani ölüme itecek bir olay olmamali yokta zaten,her derdinizi gec olmadan anne babaniza anlatin hepsinin bir cözüm yolu vardir ölüm hicbirseyi cözmez,rabbim onu afetsin öbür dünyasinida karartiyor,rabbim annesine babasina sabir versin insallah allah onu afeder cennetine kor,nekadar isterdim böyle güzel bir kizim olsun diye amma rabbim vermedi,erkek babasi olarak kizlarin basina böyle birsey gelince cok üzülüyorum.yazik tir günahtir taze fidanlari hic ugruna topraga veriyoruz,özellikle kizlarimiza sahip cikalim insallah.
    Cevapla
  • yusuf 7 yıl önce Şikayet Et
    doğru be hüsyin dayı
    Cevapla
  • ali dayı 7 yıl önce Şikayet Et
    yüreği güzel insan seni sevdim kal sağlıcakla herşey gönlünce olsun kız torunların olursa onlarla kız özlemini giderirsin
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    bu intiharin sebebi arastirilmali devlet bir an once el koymali olaya
    Cevapla
  • yozgatlı 7 yıl önce Şikayet Et
    devletin denetiminden ziyade çocuklara islamı doğru ve en iyi şekilde aşılayamazsan her türlü olumsuzluğa sürüklebilir. daha ilk okul 1. sınıftan itibaren çocuklara Muhammed Mustafa S.A.V. anlatılması lazım. islamı ve Allahı tanıyan bilen biri asla intihar etmez ve ya kendisini intihara sürükleyen bir yanlış varsa bunu yapmaz.
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    dikkat ediyorum hep böyle güzel kızlar intihar ediyor. Yatılı okullarda bu genç kızları bi şekilde bir utanç içine sürüklüyorlar.öğrenci yurtlarında devlet çok çok sıkı denetim uygulaması lazım.Yazık bu gencecik çocuklarımıza...
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Utanç la alakası yok. Bunların amacı yok hayatla alakali. Belli bir sure sonra arkadasliklarin yalan dünyanın yalan olduğunu anlayınca intihara gidiyor. Dinimizi yaşasak bombalar kafamiza yağarken bile intihar etmeyiz. Dinimizi yasamazsak lüks villarda bile intihar ederiz mesele bu. Gençlere hedef olarak Allahın rızası asilanmali yoksa bos
    Cevapla
  • RUHİ 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaptın kızım yaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız